ūüéĄBitcoinban gazdag kar√°csonyt k√≠v√°nunk!

ūüéĄBitcoinban gazdag kar√°csonyt k√≠v√°nunk!

A 2023-as √©v sz√°mos meglepet√©st tartogatott a kript√≥t√©rben. V√©get √©rt a 2021 v√©ge √≥ta tart√≥ medvepiac, a nagy kriptovalut√°k √ļj erŇĎre kaptak. Hamarosan k√∂zeleg a bitcoin felez√©s egy √ļj bitcoin ciklussal, azonban lesznek, akik nem tarthatnak vel√ľnk. Ilyen a LUNA √©s az FTT, melyek az elŇĎzŇĎ ciklusban megsemmis√ľltek.

Elk√©sz√ľlt viszont a bemutat√≥nk mindazon projektekrŇĎl, amik vel√ľnk maradnak 2024-ben.

A top 50 kriptovaluta - melyik mit tud?
A top 50 kriptovaluta, crypto coin leírása. Mi van még a BTC mellett? Tanulj a blokklánc technológiákról a Webhárom Tudástárban.

Az √©v v√©g√©re olyan v√°ltoz√°sok k√∂rvonalaz√≥dnak, melyek a hagyom√°nyos p√©nz√ľgyi piacokat is felforgathatj√°k. ElemzŇĎk egy√∂ntetŇĪen janu√°r elsŇĎ fel√©re v√°rj√°k valamennyi spot bitcoin ETF elfogad√°s√°t, mely kor√°bban nem l√°tott m√©rt√©kŇĪ int√©zm√©nyi √©s retail √©rdeklŇĎd√©st hozhat a bitcoin sz√°m√°ra. A favorit Blackrock ETF beadv√°ny√°t nemr√©g √ļgy m√≥dos√≠totta, hogy a banki szektor sz√°m√°ra is k√∂nny√≠tse az ETF v√°s√°rl√°st. Tegnap pedig k√∂z√∂s konferenciah√≠v√°st int√©zett az SEC az √∂sszes leendŇĎ ETF alapkezelŇĎvel.

Janu√°r 10-ig elfogad√°sra ker√ľlhet az √∂sszes bitcoin ETF
Egyre kev√©sb√© spekul√°ci√≥, egyre t√∂bb r√©szlet l√°t napvil√°got a k√∂zelgŇĎ bitcoin ETF-ek kapcs√°n. Az SEC konzult√°lt az alapkezelŇĎkkel‚Ķ
ūüéĀ
Van m√°r bankk√°rty√°d a Binance k√°rtya helyett? Most ingyen megkaphatod! Regisztr√°lj a Bybit kript√≥tŇĎzsd√©n √©s csapj le a Webh√°rom exkluz√≠v b√≥nuszaira: Ingyenes bankk√°rtya ig√©nyl√©s

A napokban elfogadt√°k az √ļj Ethereum tokeniz√°ci√≥s szabv√°nyt, mely lehetŇĎs√©get biztos√≠t majd val√≥s eszk√∂z√∂k (r√©szv√©nyek, k√∂tv√©nyek) blokkl√°ncon val√≥ keresked√©s√©re. Sokak szerint az innov√°ci√≥ az ERC20 tokenek vagy az NFT-k megjelen√©s√©vel hasonl√≥ kaliberŇĪ.

Itt az Ethereum valós eszközöket tokenizáló szabványa
V√©glegess√© v√°lt az Ethereum val√≥s eszk√∂z√∂ket tokeniz√°l√≥ szabv√°nya, az ERC3643 - az eg√©sz kript√≥piac sz√°m√°ra egyed√ľl√°ll√≥ innov√°ci√≥t √≠g√©r.

Az elemzŇĎk optimist√°k a bitcoin 2024-es teljes√≠tm√©ny√©vel kapcsolatban. A szint√©n ETF elfogad√°sra p√°ly√°z√≥ VanEck elemzŇĎje √ļj √°rfolyamcs√ļcsot j√≥sol az √ļj√©vre. M√°sok egyesenen 1 milli√≥ doll√°ros √°rfolyamokkal dob√°l√≥znak, de a konszenzus egy√©rtelmŇĪ: minden √∂ssze√°ll ahhoz hogy egy szuper 2024-es √©ve legyen a BTC-nek.

A Bitcoin √°rfolyam√°t 3, egyenk√©nt is jelentŇĎs t√©nyzŇĎ befoly√°solhatja 2024-ben:

  1. A spot bitcoin ETF-ek elfogad√°sa elemzŇĎk szerint doll√°rt√≠zmilli√°rdokat hozhat a piacra olyan szereplŇĎktŇĎl, akiknek kor√°bban nem volt lehetŇĎs√©g√ľk, vagy a t√°rol√°ssal kapcsolatos kock√°zatok miatt nem mertek besz√°llni a bitcoinba. A bitcoin ETF-et p√°rhuzamba lehet √°ll√≠tani az elsŇĎ arany ETF-fel is, aminek bevezet√©se ut√°n az arany √°rfolyam√°ra r√∂vid idŇĎn bel√ľl sokszoros√°ra nŇĎtt.
  2. A 2024-es év egy áprilisi bitcoin felezést, és a hagyományos bikapiacot hozhatja magával. A bitcoin történelmében a felezések után eddig mindig domináns áremelkedés volt látható.
  3. Szint√©n az √ļj√©vre v√°rjuk a FED mennyis√©gi enyh√≠t√©s√©t √©s kamatcs√∂kkent√©s√©t, mely hossz√ļ ideje elŇĎsz√∂r megmozgathatja a f√©lretett doll√°rokat, √ļj hiteleket √©s √ļj tŇĎk√©t hozhat a p√©nzpiacokra.

Egy biztos, izgalmas √©vnek n√©z√ľnk el√©be. Mindehhez bitcoinban gazdag √ľnnepeket k√≠v√°nunk! ūü§ó

ūüéĀ
Regisztr√°lj a ByBit kript√≥tŇĎzsd√©n √©s zsebeld be a $10-$5000 √©rt√©kŇĪ b√≥nuszokat. Prom√≥ci√≥s link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Mi az az ERC-20 token?

Mi az az ERC-20 token?

A mai Webh√°rom Tud√°st√°r cikk√ľnkben az ERC-20 mŇĪk√∂d√©s√©t mutatjuk be. Az ERC-20 egy, az Ethereum blokkl√°nc fejlesztŇĎi √°ltal k√©sz√≠tett szabv√°ny - pontosabban tokenszabv√°ny, mely a fungible tokenek mŇĪk√∂d√©s√©t √≠rja le az Ethereum (√©s m√°s EVM-kompatibilis) blokkl√°ncokon. A szakszavakt√≥l nem kell megijedni, minden kifejez√©s vil√°gos lesz a cikk v√©g√©re ūüėé ElŇĎsz√∂r is:

Újra lehet bankkártyával kriptót vásárolni a Binance-en

Újra lehet bankkártyával kriptót vásárolni a Binance-en

A vil√°g legnagyobb kript√≥tŇĎzsd√©n √ļjra el√©rhetŇĎv√© v√°lt a kriptovalut√°k k√∂zvetlen megv√°s√°rl√°sa Visa √©s Mastercard bankk√°rty√°val - tudtuk meg a Binance k√∂zlem√©ny√©bŇĎl. A Binance (√©s m√°s szolg√°ltat√≥k) kiz√°r√°sa a hagyom√°nyos p√©nz√ľgyi rendszerbŇĎl √©getŇĎ t√©ma volt jogi √©s szab√°lyoz√≥i k√∂r√∂kben. A c√©g ezzel egy sok h√≥napon √°t tart√≥, turbulens idŇĎszakot tudhat maga