Január 10-ig elfogadásra kerülhet az összes bitcoin ETF

Január 10-ig elfogadásra kerülhet az összes bitcoin ETF
Dollármilliárdokat önthetnek az új bitcoin ETF-ekbe

Egyre kevésbé spekuláció, egyre több részlet lát napvilágot a közelgő bitcoin ETF-ek kapcsán. Noha mindenekelőtt kijelentenénk hogy, se azt nem tudjuk, hogy mikor lesz elfogadva az első bitcoin ETF, se azt hogy egyáltalán el lesz-e fogadva bármelyik beadvány, számos jel mutat arra, hogy aki a bitcoin spot ETF-ek januári elfogadására tippelt, állhat a legközelebb a valósághoz.

Az SEC a héten számos alapkezelővel külön-külön is konzultált, derült ki a legfrissebb nyilvános jegyzőkönyvekből, de a tegnapi nap ennél is különlegesebb volt. A kormányzati szerv ugyanis

egy konferenciahívásban gyűjtötte össze az ETF alapkezelőket, és folytatott privát megbeszélést a bitcoin spot ETF-ek kapcsán

Ilyen soha korábban nem fordult elő az SEC-nél, és azt vetíti elő, hogy a bitcoin ETF-eket a tőzsdefelügyelet együtt, egy kalap alatt fogja kezelni.

Hogy ez együttes elfogadást vagy minden beadvány szimultán elutasítását jelenti, nem tudhatjuk. Azonban ahogy a Blackrock kapcsán is láthattuk, már a beadványok utolsó részletekbe menő finomhangolása folyik, az SEC-vel egyeztetve.

Vajon jó fényt vetne-e az SEC-re és Gary Genslerre, ha ennek ellenére nemet mondana? Engedhet-e az SEC a világ legnagyobb politikai nyomással rendelkező cégének? Maradt-e még kártya a talonban amit előhúzhat a Grayscale és a Ripple perek után?

Az hogy a napokban már a legapróbb részletek, módosítások vannak napirenden, egyértelműen arra enged következtetni, hogy a most konferenciahívásban résztvevő jelöltek ETF-jei együtt, párhuzamosan kerülhetnek majd bevezetésre.

És hogy mikor?

Január 5 és 10 a következő időablak az amerikai Értékpapír -és Tőzsdefelügyelet számára amikor a hiánypótlási határidőket figyelembe véve lehetősége van valamennyi ETF együttes elfogadására. 5-e és 10-e között indulhat a bitcoin egy új korszaka, ahol intézményi befektetők dollármilliárdokkal - ha nem billiókkal szállnak be a kriptóba.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még