Töretlenül a bitcoin ATH fele

Töretlenül a bitcoin ATH fele

Amire ez a bejegyzés kikerül, valószínűleg már hírértéke sem lesz, hogy jelenleg 62 ezer 300 dollár felett kereskedik a legnépszerűbb kriptovaluta. Elérheti-e a BTC a mindenkori legmagasabb árfolyamot még a felezés előtt?

Minden short kiütve

Az összes jelentős bitcoin short ki ki lett ütve a mai napon. Aki a bitcoin árfolyamesésére fogadott, pórul járt. Összesen 90 millió dollár értékben likvidálódtak a short pozíciók a mai napon, ami egyértelműen rekordnak számít 2024-ben.

Az arany már digitális

Az arany árfolyama a mai napon 2000 dollár környékére esett. Alapvetően más közönség vásárol aranyat vagy aranyártól függő értékpapírokat, azért kijelenthető hogy ha nem is számottevően, de az arany alulteljesítése is szerepet játszhat a bitcoin árfolyam-emelkedésében.

Bő egy hónap a felezésig

Mi fog történni a felezéskor? Senki se tudja. Ha ránézünk PlanB szokásos stock-to-flow grafikonjára, ezekben a hetekben kulminációs ponthoz érünk. Egy olyan ponthoz, ami többszázezer dollárig repítheti a bitcoin értékét.

Stock-to-flow modell. Forrás/Source: PlanB

Csak gyönyörködjünk egy picit a grafikonban!

A bitcoin árfolyama 63 000 dollár.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi