Itt az új Binance kártya

Itt az új Binance kártya

A Binance partnerségbe lépett a Blackcatcard -dal, tudtuk meg mai sajtóközleményükből. A felhasználók korábban a Binance sajátmárkás VISA kártyáját tudták igényelni és használni, ez azonban jogi problémák miatt és a Solaris szolgáltatóval kötött szerződés felmondásának következményeként december 20-tól kivezetésre kerül.

A Blackcatcard nem teljesen ugyanúgy működik, mint a korábbi Binance kártya. A fő különbség, hogy a Blackcatcard esetében nem lehetséges közvetlenül kriptó egyenleget elkölteni, azaz például fizetéskori átváltással bitcoinnal fizetni az üzletekben. Az új bankkártya feltöltése nemzetközi átutalással vagy Binance Pay segítségével történhet, utóbbi előnye hogy másodperceken belül jóváírásra kerülhet az egyenleg.

A Blackcatcard feltöltése kizárólag USDT-vel lehetséges, mely a feltöltéskori árfolyamon euróvá konvertálódik. Mindezt a Binance szerint mindenféle extra költség vagy rejtett díj nélkül.

A Blackcatcard továbbá biztosít a kártyatulajdonosoknak egy cashback programot is, mely 0,5%-ot fizet minden kártyás vásárlásra, és további akár 5%-ot bizonyos partnereknél történő vásárlások esetén.

A kártyaegyenleg emellett automatikusan évi 4%-ot kamatozik.

A Binance-re az utóbbi időben rájárt a rúd, a szolgáltatások kivezetéseképpen sokan a konkurenciához, például a hasonló kártyaprogrammal rendelkező ByBit kriptótőzsdére regisztráltak.

A regisztrációhoz írtunk egy segédletet amit itt olvashatsz:

Blackcatcard regisztráció lépésről lépésre
Megmutatjuk, hogyan regisztrálj az új Binance kártyaprogramba a Blackcatcard-dal. A kártya ingyenesen igényelhető, bizonyos feltételek mellett.

A Blackcatcard kártyát mi is megigényeltük, amint megérkezik, leteszteljük, és beszámolunk róla.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még