ByBit regisztráció tutorial

A ByBit egy kriptótőzsde, ahol bitcoin és más kriptovaluták vásárlására, eladására, kriptó derivatívák kereskedésére van lehetőséged.

ByBit regisztráció tutorial

Mi az a ByBit?

A ByBit egy kriptótőzsde, ahol bitcoin és más kriptovaluták vásárlására, eladására, kriptó derivatívák kereskedésére van lehetőséged. Jelenleg az ötödik legnagyobb forgalmú kriptótőzsde a világon. Felülete nagyon hasonló a piacvezető Binance-éhez.

A ByBit több mint egymilliárd dolláros napi kereskedési volumennel és nagy likviditással rendelkezik.

Miért a ByBitet válasszam?

Merül fel a kérdés, hiszen a Binance, Coinbase, Kraken, Crypto.com, stb. mind létező opciók ugyanarra a problémára. Amiben a ByBit jobb mint a konkurens kriptó váltók:

 • A világon bárhol használható MasterCard bankkártyát igényelhetsz ingyenesen, amivel a számládon lévő kriptovalutát elköltheted (a Binance épp most törli el ezt a lehetőséget)
 • Ingyenes SEPA beutalás euróban (a Binancenél jelenleg nincs ilyen lehetőség, így egy átlagos bitcoin vásárlás a bankodtól a bitcoinig 5-6% -ba is fájhat, de nem lenne fair csak a Binance rossz napjait kiemelni, általánosságban a Coinbase és Crypto.com váltóknál is kedvezőbb költségek vannak a ByBit-en)
 • Alacsony kereskedési díjak és számos kereskedési kedvezmény
 • Proof-of-reserve, azaz ellenőrizhető a blokkláncon hogy ténylegesen létezik a letétben lévő kriptovalutád
 • A Webhárom a ByBit partnereként extra bónuszokat tud nyújtani friss regisztrálóknak
🎁
A bónuszok igényléséhez az alábbi linket tudod használni:
https://partner.bybit.com/b/webharom

Regisztráció egy gombnyomásra

A legegyszerűbb dolgod akkor van, ha a fenti linkre kattintva a Google belépést választod. Így egyből használható a felület, és a szükséges adatokat ráérsz később kitölteni. Azonban tudnod kell, hogy más pénzintézetekhez hasonlóak a ByBit is többszintű ügyfélhitelesítési folyamattal rendelkezik. Ennek elsődleges célja, hogy megfeleljenek a mindenkori hatályos pénzmosás elleni jogszabályoknak.

Ahhoz hogy befizess és elkezdd használni a ByBit-et, nem kell mást tenned mint az email címedet megerősíteni. Levélben fogsz kapni egy linket, amire kattintva él a felhasználód.

Frissen regisztrált ügyfeleknek

Amint regisztrálsz, a "Basic" ellenőrzési kategóriába kerülsz. Ez két limitációt hordoz magában: Nem vehetsz ki napi 20 000 dollárnál, és összesen havi 100 000 dollárnál több pénzt vagy kriptovalutát a ByBit-ről. Ez egy aggregált összeg, ami azt jelenti hogy ha beutalsz és kiutalsz 10 000 dollár értékű kriptovalutát tíz alkalommal egy hónapban, a tizenegyedik kriptó kiutalás esetében várnod kell majd.

A "Basic" szint azok számára jó, akik a személyazonosságukat nem szeretnék a céggel megosztani, onchain kriptovalutával rendelkeznek, amit szeretnének a ByBit-en más kriptovalutára váltani, de nem terveznek hagyományos befizetési módszerekkel (átutalás, bankkártya) kriptovalutát vásárolni.

A fiat (euró, stb.) pénzbefizetés és a pénzkivét sem elérhető a Basic szinten.

Ha már tervezel beutalni vagy kártyás fizetéssel bitcoint vagy más kriptovalutát vásárolni, akkor az utalás / kártyás vásárlás miatt úgyis a nevedhez köthető a tranzakció, így értelmetlen lenne nem megcsinálni az adategyeztetést. Menjünk tovább az 1-es szintre, és nézzük, hogyan engedélyezheted a pénzbefizetést és a pénzkivétet!

Adategyeztetés - level 1

A ByBit kétszintű adategyeztetési-hitelesítési folyamattal rendelkezik. Az első szinten egy személyazonosságot igazoló dokumentumot kell a kriptótőzsde számára lefotóznod, emellett egy szelfit kérnek az igazolványon szereplő arc összehasonlítása miatt. Ezt a szintet pár perc alatt meg tudod ugrani, nagyon kivételes esetekben kell csak várnod.

Minden friss regisztrálónak javasoljuk legalább az 1-es szintű verifikációt.

A csengő melletti arc ikonra kattintva éred el a Vezérlőpultot.

Ehhez belépés után kattints az arc ikonra a jobb felső sarokban, hogy a Vezérlőpult (Dashboard) felülete megjelenjen.

Keresd ki az alábbi szekciót középen felül, majd kattints rá (a Lv.2 helyett neked természetesen a Basic fog megjelenni)

Ezután készítsd elő a személyazonosságot igazoló okmányodat, ami lehet személyi igazolvány vagy jogosítvány is. Lehetőleg jó látási viszonyok között, felkapcsolt lámpával fotózd le a kártya mindkét oldalát. Ne legyen homályos, és a lámpa fénye ne tükröződjön a biztonsági elemeken! A kártya minden része legyen jól látható, ha például a fal felé tartod úgy hogy belelóg az ujjad, nem fogja elfogadni a rendszer.

A következő két lépésben töltsd fel az okmányodról készült képet, először az elülső oldalát, majd a hátoldalát.

Ezután a böngésződ engedélyt fog kérni a kamera használatára. A szelfit szintén jó látási viszonyok között, lehetőleg fehér háttérrel csináld. Ha nincsen kamerád, mert például asztali PC-t használsz a regisztrációra, ezen a ponton el kell majd hagynod a gépet, és újra bejelentkezni egy kamerás eszközön, laptop vagy mobiltelefonon, ahol végig tudod vinni a folyamatot.

💡
Amennyiben MacBook-ot használsz, előfordulhat hogy egy külön biztonsági lépés miatt nem tudod bekapcsolni a kamerát. A Command+Space billentyűkombináció után írd be hogy "Privacy" és külön adj engedélyt a böngésződnek a kamera használatához. Windows és más oprendszeren, vagy telefonon ezt nem szükséges megtenned.
MacBook esetében extra beállításra van szükség

Az utolsó oldalon csupán annyit kell tenned, hogy vársz pár másodpercet, és kész is az egyes szintű verifikáció.

Gratulálunk! Innentől kezdve tudsz pénzt befizetni és pénzt kivenni a ByBit-ről.

Adategyeztetés - level 2

A második szintű adategyeztetés, illetve hitelesítés az alábbi lehetőségeket nyitja meg:

 • szükséges a bankkártya igényléséhez
 • megemeli a fiat befizetési limitet 100 000 dollárra
 • kereskedhetsz többféle derivatív termékkel, például perpetual futureökkel

A második szint folyamata abból áll gyakorlatilag, hogy igazolnod kell a lakcímedet egy olyan dokumentummal, amit ismernek. Az adategyeztetést mesterséges intelligencia végzi, szóval legjobban akkor jársz, ha olyan cégtől küldesz be dokumentumot, amit már látott.

A beküldendő dokumentum lehet bármilyen közüzemi számla a telefonszámla kivételével, vagy bankszámlakivonat. Teljesen érthető, ha nem szeretnéd elküldeni a banki kivonatodat egy világ másik felén bejegyzett kriptótőzsdének, ugyanakkor az eddigi tapasztalatok alapján a bankszámlakivonat mindenkinél azonnal működött, közüzemi számlák esetében kell egy kis mázlifaktor, hogy megegye a rendszer és lehetséges hogy több dokumentumot is ki kell próbálnod. Ha így se jutsz dűlőre, akkor pár munkanapon belül manuálisan jóvá fogják hagyni.

A második szintű adategyeztetést ugyanott tudod elvégezni, ahol az előző szintűt.

Gratulálunk, mostanra a legmagasabb szinten ellenőrzött a fiókod, és nyitott számodra a ByBit-en elérhető valamennyi lehetőség.

Ingyenes bankkártya igénylése

A ByBit-nél lehetőség van költségmentesen bankkártyát igényelni, amivel az egyenlegeden lévő kriptovalutáidat akár a sarki giroszosban is elköltheted. A fizetés pillanatában az elszámolás az aktuális árfolyamon történik. A ByBit kártya kibocsátója a MasterCard, így maga a kártya használható világszerte, ahol a MasterCard-ot elfogadják. Emellett a kártya ATM-ből való készpénzfelvételre is lehetőséget ad.

A ByBit bankkártya egy jó megoldás azok számára, akik egyszerű módot keresnek kriptovaluta valós pénzre váltására, vagy mindennapi költéseiket kriptó megtakarításukból szeretnék fedezni.

A bankkártya tulajdonosok emellett bekerülnek egy Cashback programba, amivel akár 10%-os pénzvisszatérítést is szerezhetnek.

A kártya cashback 7 tier-ben elérhető, 0.2%-tól 10% pénzvisszatérítésig.

A kártyaigénylés megkezdéséhez kattintsunk a Card menüpontra a felső menüsávban!

A következő menüben tekintettel arra, hogy azonnali fiat tranzakciókról van szó, néhány extra adatot be fog kérni a rendszer, még a második szintű verifikáción túl is. Az adatok kitöltése összesen egy percet vesz igénybe.

Elsősorban arra kíváncsiak, hogy mivel foglalkozol, honnan és mennyi jövedelmed érkezik. A personal information és a your occupation lépésnél ezeket kéri be a rendszer, a transaction information-nél megkérdezi hogy a várható kereskedési volumened mennyi lesz (ennek a gyakorlatban nincs jelentősége).

A negyedik lépés, hogy részt vettél-e vagyon elleni bűncselekményekben, közokirat-hamisításban vagy adócsalásban. Természetesen ez a rádiógomb nem fog elrettenteni egy Sam Bankman Fried-et, de törvényileg kötelező, úgyhogy nyomjunk rá a helyes válaszra.

Végül a rendszer egy bankszámlakivonat feltöltését kéri (akár lehet ugyanaz, mint a második szintű verifikációnál, ha azt adtad meg), ezzel igazolod a jövedelmed forrását, amit az első két lépésben megadtál.

A folyamat végén pár munkanapon belül postázzák is a ByBit bankkártyádat, és hurrá! - innentől végeztél is a személyes adatok egyeztetésével, a rendszer nem fog már sehol dokumentumokat kérni.

A ByBit kártyát a megérkezése után a levélben megtalálható lépéseket követve a ByBit felületén első használat előtt aktiválni kell.

A kártya egyenlege a többi alszámládtól elkülönítve, a Funding Wallet alatt található, azaz nem fordulhat elő hogy például véletlenül elköltöd egy tőkeáttétes pozíció fedezetét, és emiatt likvidálják a pozíciót. A Funding Wallet egy teljesen elkülönített összeg. Bármikor, díjak nélkül mozgathatsz pénzt vagy kriptovalutát erre a belső egyenlegre is.

Milyen bónuszokat fogsz kapni a WEBHAROM kóddal vagy a linkünkön regisztrálva?

 • Elsőként egy 7 napon belül felhasználható, 20 USDT értékű kereskedési kupont, amivel az első kriptó váltásaid díját nullázod le
 • Ha bankkártyát is igényeltél, a kártya egyenlegeden (Funding Wallet) egy 10 USDT értékű ajándékot jóváírnak
 • Ha pénzt fizetsz be a ByBit-re, sávosan 10 dollártól 5000 dollár értékig terjedő, egyszeri befizetési bónuszt kapsz. A jóváírt bónusz csak az első befizetésre érvényes, és annak mennyiségétől és az elért kereskedési volumentől függ.
Maximum 5000 dollár (USDT) értékben kaphatsz jutalmakat az első befizetésre, a részleteket a Rewards Hub menüben találod, a már ismert profil ikonra kattintva.
🎁
A bónuszok igényléséhez az alábbi linket tudod használni:
https://partner.bybit.com/b/webharom
🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még