Blackcatcard regisztráció lépésről lépésre

Blackcatcard regisztráció lépésről lépésre
Illusztráció: blackcatcard.com

Megmutatjuk, hogyan regisztrálj az új Binance kártyaprogramba a Blackcatcard felületén. A bankkártya ingyenesen igényelhető, bizonyos feltételek mellett.

A regisztráció folyamata képekkel

Elsőként a https://webreg.blackcatcard.com/ címen kell elkezdened a regisztrációt. Ellenőrizd az URL-t, mielőtt továbblépsz! Egy 22 lépéses varázsló fogad, angol nyelven. A teljesség igényével minden mező kitöltését elmagyarázzuk, azt is ami esetleg egyértelmű.

Az első oldalon add meg a születési dátumodat nap.hó.év formátumban, alul a listából pedig válaszd ki a törvényes lakhelyed szerinti országot (Hungary (Magyarország)).

Alapvető információk

Attól függően hogy milyen országot választottál, a következő képernyőn meg fognak jelenni az elérhető szolgáltalások. Magyarország esetében

  • Névre szóló máltai IBAN számla
  • Átutalások
  • Cashback program
  • Bankkártya
  • Integrált kriptó szolgáltatás
Elérhető szolgáltatások - Blackcatcard

Mielőtt továbbmennél, töltsd le és olvasd el a linkeken található szerződéseket és díjtáblázatot!

Szeretnénk kiemelni, hogy a Blackcatcard 15 EUR / hó inaktivitási díjjal dolgozik, azaz legalább 6 havonta egyszer legyen pénzmozgás a számládon, különben minden hónapban 15 eurót le fognak vonni az egyenlegről.

Más rejtett költséget nem találtunk, de természetesen mindig a szerződés pillanatában aláírt díjjegyzék érvényes, így mindenképpen nyisd meg és fusd át!

Nyilatkozat

A két négyzetre kattintva be tudjuk pipálni, hogy megértettük és elfogadtuk a szerződést.

Mobilszám

Ezt követőven adjuk meg a mobiltelefon számunkat! A telefonszámra egy SMS-t fogunk kapni, ahol a megérkezett hatjegyű számkódot egy felugró ablakba be kell írni.

Email

Az emailes azonosítás hasonlóképpen működik: szintén egy hatjegyű kódot kapunk a postafiókba, amit be kell másolnunk a felugró ablakba. Érdemes lehet megnyitni a spam mappát is.

Ajánlókód

Ezután megadható egy ajánlókód, ha nincsen, akkor hagyd üresen a mezőt, ugyanúgy ingyenes lesz a kártyaigénylés kóddal és kód nélkül is.

Név

Az alap személyes adatok menüben az első mezőben keresztnevet, a második mezőben vezetéknevet várnak, ékezetek nélkül. Majd a jelölőnégyzettel lehet kiválasztani hogy Male / Férfi vagy Female / Nő a regisztráló.

Fontos, hogy ékezetek nélkül adjuk meg a nevet, mivel a folyamat későbbi lépéseiben, a dokumentumok egyeztetésénél probléma fakadhat belőle ha nem így tettünk.

A következő oldalon az irányítószám (Postal Code) és a megye (County) kerül megadásra, majd továbblépve a születés helye szerinti ország (Country of birth) és város (City of birth).

Születési hely

Az érdekesebb rész a lakóhely adatainak megadásánál következik, ahol kiemelten fontos, hogy karakterről karakterre egyezzen az okmányokon szereplő címmel. Sorrendben: Város, utca, házszám, épület/ajtó.

Lakhely

Ha végeztünk, mehetünk tovább a személyazonosításra. A mezőből válasszuk a személyi igazolvány (ID card) vagy útlevél (passport) opciót, a Document Number alatt adjuk meg az okmány számát, majd két dátumot!

Személyi azonosító okmány

A Date of issuance mező a kiállítás dátuma, az expiry pedig a lejáraté. A pipával bejelölhető, ha a dokumentumnak nincs lejárati dátuma, ezt hagyjuk így, hiszen mindkét lehetséges magyar okmányt 5, illetve 10 évre állítják ki alapesetben.

Az Issuing authority a kiállító hatóságot jelöli, ez szereplni fog a személyi igazolványon, de általánosságba a KEK KH.

Személyi szám

A személyi azonosító szám magyar állampolgárok esetében ugyanaz mint az előző lépésben megadott személyi igazolvány szám.

Foglalkozás

A következő felület azt kérdezi, hogy mivel foglalkozol. Ha nem vagy biztos a kategóriában, válaszd az "Other" azaz egyéb opciót. Az employment country a foglalkoztató székhelye szerinti ország. Az Estimated income pedig a havi átlagos bevétel. (Nem derül ki, hogy nettót vagy bruttót kérnek, próbáld meg belőni a neked legközelebb eső fizetési kategóriát)

Tervezett használat

Ezen a felületen tippeld meg a havi átlagos tranzakciószámodat a Blackcatcard rendszerében (a gyakorlatban semmi jelentősége nincs, csupán az ő oldalukról kötelező bekérni a jogszabályi háttér miatt).

Közszereplő státusz

Válaszd ki, hogy nem vagy közszereplő, nincs a családodban közszereplő, és a rokonaid között sem.

Adóhatóság

A következő oldalon arra kíváncsiak, hol adózol. a Tax ID mezőbe pedig a zöld plasztik adókártyán lévő adószámodat kell megadni.

USA adóügyek

Mivel az USA-ra a kettős adóztatás miatt más szabályok vonatkoznak, az első mezővel tudod bejelölni ha a lakóhelyed nincs az Egyesült Államokban, és az elsővel, ha igen. Előbbi esetben egy SSN-t (social security number) is meg kell adnod egy külön lépésben.

Nyilatkozat

Végül csupán annyit kel kijelentened, hogy a kártyát saját neveden használod, és megértetted az összes szerződési feltételt.

Ha ez megvan, elérkeztünk a legutolsó lépéshez, ami a Blackcatcard kártya regisztrálásától elválaszt: az azonosítás.

Fogsz kapni egy QR kódot, ahol a mobiltelefonoddal jól látható fényviszonyok és tükröződés nélkül le kell fotóznod a személyi igazolványod elejét és hátulját (vagy ha útlevelet választottál a korábbi lépésben, akkor az útleveledet).

Ezután egy 3D szelfit kérnek, lehetőleg fehér háttér előtt, majd a kijelzőn megjelenő utasítások szerint néhány mozdulatot meg kell tenni hogy a teljes 3D kép elkészülhessen. Például az alkalmazás megkérhet arra hogy fordítsd el a fejed, pislogj, satöbbi.

Ha sikerült az azonosítás, egy zöld pipát kapsz és bezárhatod a mobiloldalt. Ahogy a számítógépen is megjelenik a zöld pipa, készen vagy az egész regisztrációval, és 24-48 órát várnod kell annak végleges, a Blackcatcard általi jóváhagyásáig.

Ha nem sikerült az azonosítás, efféle üzeneteket kaphatsz:

3D azonosítás

A képen nem egyezik az okmány egyik adata, korrigálás után a mobiltelefonos azonosítást is újra lehet csinálni. Ha bármilyen okból nem sikerül az adategyeztetés, a jobb alsó sarokban lévő chat menü felhoz egy élő ügyfélszolgálatot, aki segít megoldani a problémát.

Ügyfélszolgálat

A végére értél, gratulálunk az új Blackcatcard kártyádhoz!

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi