Új kriptó kártyával fizethetünk a Google Pay-en

Új kriptó kártyával fizethetünk a Google Pay-en

A Bybit kriptótőzsde a mai napon bejelentette: mostantól a Bybit felhasználók által igényelhető bankkártyát hozzá lehet adni a Google digitális pénztárcájához, így a Google Pay szolgáltatáson keresztül már mobiltelefonnal vagy okosórával is tudunk vele fizetni.

A Google Pay szolgáltatás jelenleg Android készülékeken érhető el, azonban elképzelhető, hogy az új iPhone frissítés megnyitja a lehetőségét, hogy a közeljövőben Apple telefonon is fizethessünk a Bybit bankkártyánkkal. Erről a múlt heti cikkünkben olvashatsz:

Hamarosan iPhone-on is digitalizálhatjuk a kriptó kártyáinkat
Hamarosan lehetőség nyílik az Apple Pay-től eltérő fizetési szolgáltatások használatára és kriptó kártyák digitalizálására.

A Bybit kártya lehetővé teszi, hogy kriptovalutával fizessünk olyan helyeken, ahol a kereskedő közvetlenül nem fogadja el a kriptovaluta fizetést. A Bybit a bankkártyás fizetés pillanatában a kriptovaluta egyenlegünket a tranzakciónak megfelelő értékben hagyományos valutára váltja, és a megfelelő összeget a kártyakibocsátó hálózatán keresztül továbbítja a kereskedőnek - épp úgy, mint egy hagyományos bankkártya.

Ha szeretnél te is kriptós bankkártyát magadnak, ingyenesen igényelheted a bannerre kattintva - sőt! az aktuális promóció keretében befizetési bónuszt is kaphatsz új regisztrálóként. Részletek itt:

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi