Ismeretlen vizeken a bitcoin - elindult a történelmi bikapiac

Ismeretlen vizeken a bitcoin - elindult a történelmi bikapiac

Ma reggel 7 órakor a bitcoin árfolyama átlépte a mindenkori legmagasabb árfolyamot, és az ezzel járó 69-70 ezres ellenállási zónát. A bitcoin soha nem volt még olyan drága mint most, 72 000 dolláros árfolyamon kereskedik a legnagyobb kriptótőzsdék.

Az ether árfolyama ezzel párhuzamosan 4000 dollár felé repült, 1 százalékponttal lemaradva a riválisától. Több elemző szerint az ether hamarosan lendületet kaphat és visszatérhet a 4600 dolláros ATH-jáig is.

Innentől a BTC útja már egyértelmű: csak felfelé! Az ETH/BTC viszont annál érdekesebb, egyelőre nem tudni hogy tényleg elindul-e a várt altcoin szezon.

A régi motorosoknak gratulálunk, tényleg történelmi pillanat a mai. Március 11. Soha a bitcoin történelmében nem törtük át az ATH-t a felezés előtt. A február 7-e óta tartó meredek emelkedés, az intézményi befektetők étvágya, a spot bitcoin alapok bevezetése és nemzetközi elérhetősége mind-mind jó katalizátor lett, és végül beigazolódni látszik, az óriási löketet valóban a bálnák megjelenése adta.

Tudom, lesznek akik most szállnak be. Veszélyes, de nem késő. Viszont fontos, hogy ne égesd meg a kezed rögtön az elején. Ha most kezdesz el szemezni a kriptovalutákkal, kötelező olvasmány a befektetési stratégiád összeállításához:

Milyen egy jó bitcoin befektetési stratégia?
Hogyan tudjuk megállni a helyünket a legvolatilisebb, de a legnagyobb hozamokkal kecsegtető kriptópiacon?

Kellemes bikapiacot kívánunk minden kedves olvasónknak!

Az oldalon található cikkek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény szerinti befektetési tanácsadást. A Webhárom kizárja a felelősségét az egyéni befektetési döntésekből fakadó esetleges károk miatt. Tartalmaink szerzői jogvédelem alá tartoznak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Korszakváltó új technológiákat hozott az Ethereum idén. Jönnek a programozható walletek, eltűnhetnek a privát kulcsok, és választhatnak a felhasználók egyéb autentikációs módszerek, többek közt biometrikus azonosítás vagy 2FA között. Az ERC-4337 szabvány szerint létrehozott tárcáknál a jövőben nem lesz szükség okosszerződésekre bizonyos kódok futtatásához az Ethereum virtuális gépén. Az új