Hárman is milliomosok lettek a Jupiter airdroppal

Hárman is milliomosok lettek a Jupiter airdroppal

Három tárcatulajdonos is 1 millió dollár fölötti airdropot kapott a Jupitertől, derítette ki a LookOnChain blokklánc-analitikai cég.

Ahogy korábban írtuk, tavaly év végén jelentette be a Jupiter projekt, hogy többkörös airdropot biztosít a korai felhasználók számára.

A Jupiter egy Solanán futó decentralizált üzleti alkalmazás, nevezetesen egy több alkalmazást támogató likviditás aggregátor és kriptovaluta váltó. A január utolsó napján szétosztott airdrop most kellemes meglepetést okozhatott annak a három tárca tulajdonosának, akik fejenként legalább 1 millió dollár, összesen 3 600 000 USD értékben kaptak ingyen kriptovalutát a platformtól.

🎁
Regisztrálj és vásárolj Jupiter (JUP) tokent a ByBit-en, és részesülj akár 5000 USD értékű bónuszból első befizetésed után - Kattints ide a kezdéshez

Az airdropra sokan készültek, és bőven volt is lehetőség kereskedési forgalmat generálni. Az airdrop hírének közlése után még hetekig lehetett kvalifikálni az ingyen pénzre, amit sokan meg is tettek. A tőzsdei bevezetés egybeesett az airdrop időpontjával, így aki ügyesen spekulált és időben el tudta adni a JUP tokeneket, akár $1.20 -at is kaphatott értük, noha csak egy pár percig. A JUP token árfolyama azóta 60 dollárcent körül konszolidálódott.

A JUP a Jupiter projekt governance tokenje, jelenleg 822 millió dolláros piaci kapitalizációval a Jupiter mostanra a Solana első számú alkalmazásává nőtte ki magát.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi