Holnaptól kereskedhető a JUP token Bybit-en

Holnaptól kereskedhető a JUP token Bybit-en

Január 31-étől kereskedhetővé válik a népszerű Solana projekt JUP tokenje az egyik legnagyobb kriptótőzsdén, a Bybit-en.

A JUP token a Solana blokklánc legnépszerűbb DeFi projektjének, a Jupiternek a governance tokenje. A Jupiter az elmúlt hónapokban többször bekerült a hírekbe azzal, hogy nagyvonalú airdroppal jutalmazták a korai felhasználókat. Az első körös airdropot most azok kapják meg, akik november 2 előtt használták a Jupiter platformot. Ez közel 1 millió felhasználót jelent. A sávos jutalomban nagyobb arányban részesültek a nagyobb kereskedési volumennek rendelkező tárcák.

Airdroppal készül a Solana Jupiter projektje
A Jupiter egy feltörekvő DeFi (decentralized finance) projekt a Solana blokkláncon, tokenek közötti váltást tesz lehetővé market és limit orderekkel. Ők terveznek a közeljövőben ingyen pénzt osztani - jelentették be a Solana Breakpoint konferencián. A Jupiter Exchange jelenleg dollárszázmilliós kereskedési volument hoz napi szinten, és a bejelentés szerint három nagy

Noha közvetlenül a JUP listázásakor bezuhanhat az árfolyam a közelmúltban airdroppolt tokenek miatt, a Bybit listázása középtávon igen kedvező lehet mind a Jupiter projekt és összességében a Solana ökoszisztéma számára.

🎁
Vásárolj JUP tokent a ByBit-en, és megajándékozunk akár $5000 kezdő befizetési bónusszal. Részletekért kattints ide

A Jupiter a Solana legjelentősebb projektje, jelenleg az összes decentralizált tranzakció 65%-át ők bonyolítják le a blokkláncon.

A Bybit mind a spot kereskedést, mint a JUP-alapú derivatívákat elérhetővé teszi holnaptól.

Frissítés (01.31.): A mai naptól a Binance is elérhetővé tette a JUP token kereskedését. A JUP token árfolyama rövid időn belül duplájára ugrott a bejelentés hatására.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még