Hogyan szerezz ingyen kriptót?

Hogyan szerezz ingyen kriptót?

Ma már számos módszerrel lehetséges ingyen kriptovalutát szerezni az interneten. Szerinted melyik a nyerő? A kriptovaluták világa időről időre óriási tőkét vonz magába, és igen, akadnak lehetőségek, melyekkel akár ingyen is kaphatsz kriptó tokeneket. Nézzük a listát!

Pénzkeresés blockchain játékokkal

Kezdjük a sort a talán legizgalmasabb lehetőséggel, a játékokkal. Ma már számos olyan online játék létezik, mely össze van kötve valamely blokklánccal, és a játékbeli tevékenység tokenekkel vagy NFT-kkel van honorálva.

Ilyen például az Axie Infinity, ahol fiktív állatokkal kell harcolni, vagy a Crypto Kitties, ahol különleges macskákat szaporíthatsz és gyűjthetsz be NFT-ként.

Ezeknek az NFT-knek valós ára van, és az Ethereum blokkláncon eladhatók. Egy ritkább virtuális állat akár többszázezer forintot is érhet. Szerencse, és természetesen jó stratégia segítségével minél ritkább lényeket tudsz szaporítani, annál több ETH-t fizetnek érte a játék piacán.

Ha a játékélményre fókuszálsz, kipróbálhatod a valósághű Star Atlas metaverzumot is, ahol a világűr gyarmatosításával tehetsz zsebre ingyen kriptó tokeneket.

Ingyen kriptovaluta airdropból

Számos kriptó projekt választja azt az utat, hogy a rendelkezésre álló tokenkeretből jutalmazza a korai felhasználókat. Ezek az úttörők, akik elsőként próbálják ki a rendszert, egy későbbi tokenbevezetésből airdrop formájában ingyen crypto tokeneket kaphatnak. Ez történt például nemrég a Jupiter projekttel is. A decentralizált likviditás aggregátor szitokszónak hangozhat, de egy nagyon izgalmas üzleti projektet takar, mely összegyűjti más kriptótőzsdék ajánlatait, és az adott pillanatban a legjobbat kiválasztja közülük. Aki a projekt korai fázisában használta a Jupiter-t, jelentős mennyiségű airdropot kapott a JUP token megjelenésekor.

Promóciók ingyen kriptó jutalmakkal

Időről időre megjelennek kriptós cégek promóciói, melyekkel extra jutalmak kaphatók egyes szolgáltatások használatához kötődően. A Webhárom az egyik legnagyobb kriptovaluta váltó, a Bybit üzleti partnereként akár 5000 dollár értékű ingyen kriptovaluta bónusszal jutalmazza az új regisztrálókat. A jutalom az első befizetés nagyságától függ, minél több pénzt forgatsz be kriptovaluta vásárlásba, annál nagyobb mennyiségű ingyenes kriptót írunk jóvá a számládon. A regisztrációhoz és a promóció részleteihez kattints ide.

Kriptovaluta stakelés

A staking, azaz stakelés valamely kriptó coin zárolása egy megadott, vagy határozatlan időre. A zárolással nem férsz hozzá a letétbe helyezett kriptovalutádhoz, cserében az passzív jövedelmet biztosít neked, általában ugyanabban a coinban, mint amit letétbe helyeztél.

A legnépszerűbb stakelhető coinok az ETH, ADA, a MATIC és az AVAX.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi