Mi az a COM token? - BRC20.com projektbemutató

Mi az a COM token?  - BRC20.com projektbemutató

Az év végére elmondhatjuk, hogy a BRC20 tokenszabvány kezdi kinőni magát. Számos mémcoin született, mint a SATS és az ORDI, de projektekhez köthető utility tokeneket még nem láthattunk.

Ezért különleges az új .COM token és a BRC20.com, mely egy valós projektet, nevezetesen egy BRC20 token váltót ígér a Bitcoin blokkláncra.

A Bitcoin Ordinals egy csupán néhány hónapos, új protokoll, mely a Taproot és Segwit frissítések által nyújtott technikai lehetőségeket kihasználva egy ord alkalmazás segítségével képes extra adatokat írni egyéni satoshikba. Ezzel lehetővé teszi az új BRC20 szabvány szerinti tokenek létrehozását a Bitcoin blokkláncon, hasonlóan az Ethereumról ismert ERC20-hoz.

A BRC20 tokenek kereskedése jelenleg meglehetősen körülményes, a tokeneket nehéz beszerezni, nehéz tárolni, és tranzakcióknál is vigyázni kell rá, hogy a satoshikba bevésett információ ne vesszen el, azaz ne alakuljon vissza a tokenünk hagyományos bitcoinná.

Erre fejleszt egyedi alkalmazást a BRC20.com.

A BRC20 COM tokenje egy utility token lesz, mellyel kereskedési díjakat lehet fedezni, emellett letétbe is lehet majd helyezni (azaz stakelni) a kriptovalutát.

A BRC20.COM oldalon emellett a Coinmarketcap-hez hasonlóan nyomon követhető a legnépszerűbb BRC20 tokenek piaci kapitalizációja is.

A COM token cikkünk írásának idején 77 millió dolláros piaci kapitalizációval és $3.67 árral rendelkezik, mely korai befektetők számára elégséges alap lehet. Ezzel a gyerekcipőben járó COM token már a 7. legnagyobb BRC20 kriptovaluta.

Hol vásárolhatok COM tokent?

A COM token jelenleg a HTX, Bitget, MEXC, OKX, az Ordinals Wallet alkalmazásban és a Uniswap felületén elérhető. Ezek közül a Uniswap oldalán ERC20 tokenizált formában is vásárolhatunk COM kriptovalutát.

⚠️
A korai fázisú kriptó befektetések esetén a váltók likviditása alacsony lehet, ez az ár nagy mértékű elmozdulását eredményezheti. Mindig figyeljünk a helyes slippage beállításra!

Megéri-e a COM stakelése?

A COM stakelésével lehetőség lesz az ICO-khoz hasonló úgynevezett Initial Farming Offering-ben (IFO) részt venni, mely új BRC20 tokenek bevezetését jelenti. A projektgazdák közkínálatra nyújtanak egy megadott mennyiségű kezdeti kriptovalutát, melyet a stakelt COM tokennel meg lehet majd vásárolni - hamar és olcsón.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még