Újabb bitcoin mémcoint listáznak, jön a SATS

A gate.io és a KuCoin kriptótőzsdék ma jelentették be a SATS tickerrel rendelkező új, Bitcoin BRC-20 szabványú mémcoinjának listázását. A KuCoin felületén a kereskedés SATS/USDT párral holnap reggel lesz elérhető, míg a gate.io már megnyitotta ennek lehetőségét.

A SATS az egyik első olyan mémcoin, ami ténylegesen a Bitcoin hálózaton létezik, a BRC-20 szabvány segítségével. A BRC-20 egy kísérleti token szabvány, melyet a Bitcoin Ordinals segítségével hozott létre Casey Rodarmor fejlesztő még márciusban. Segítségével az egyedi satoshikba információt írva azokat tokenizálni lehet. (Az Ordinals protokoll nem összekeverendő a szintén Ordinals névre hallgató mémcoinnal, ami a mai nap kisebb zavart okozott a Binance-en.)

A SATS, avagy "Satoshi" számottevő likviditással eddig csak a Poloniex kriptótőzsdén volt elérhető. Onchain adatok szerint a Bitcoin láncon eddig 39 ezer wallet birtokol SATS tokent, egy egységnyi Satoshi jelenleg $0.00000012 dollárba kerül.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi