Újra lehet bankkártyával kriptót vásárolni a Binance-en

Újra lehet bankkártyával kriptót vásárolni a Binance-en
Illusztráció: Unsplash

A világ legnagyobb kriptótőzsdén újra elérhetővé vált a kriptovaluták közvetlen megvásárlása Visa és Mastercard bankkártyával - tudtuk meg a Binance közleményéből.

A Binance (és más szolgáltatók) kizárása a hagyományos pénzügyi rendszerből égető téma volt jogi és szabályozói körökben. A cég ezzel egy sok hónapon át tartó, turbulens időszakot tudhat maga mögött.

Amellett, hogy tavaly év végén a kriptovaluta bankkártyával történő megvásárlásra kivezetésre került, szintén megszűnt a Binance sajátmárkás kártyája, mely korábban kiemelkedő cashback jutalmakat nyújtott a felhasználóinak, és amit sokáig a legjobb kriptós bankkártyaként aposztrofáltak.

A Binance-szel partnerségben lévő Trustee Plus kártyája nem váltotta be a hozzá fűzött elvárásokat, a pénzvisszatérítés és az ingyenes igényelhetőség is megszűnt, emellett a közvetlen, tranzakció pillanatában történő kriptovaluta váltás sem lehetséges.

🎁
Igényelj ingyenes kriptó bankkártyát a Bybiten erre a linkre kattintva, szerezz pénzvisszatérítést kriptós vásárlásaiddal!

Ugyan a bankkártyával történő kriptó vásárlás az egyszerűség és kényelem előnyét hordozza, a kártyakibocsátó cégek díjszabása miatt továbbra is az egyik legdrágább kriptó vásárlási mód marad. Jelenleg Binance felhasználóként a hagyományos, euró számláról indított SEPA utalás a legkedvezőbb befizetési mód.

Az oldalon található cikkek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény szerinti befektetési tanácsadást. A Webhárom kizárja a felelősségét az egyéni befektetési döntésekből fakadó esetleges károk miatt. Tartalmaink szerzői jogvédelem alá tartoznak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Ajánljuk még