Binance - Trustee Plus kártya bemutató

Binance - Trustee Plus kártya bemutató

Nemrég írtunk róla, hogy a Binance a BlackCatCard -dal szerződve próbálja megtartani a korábban kivezetett Binance kártyát használó ügyfeleit. Most még egy alternatíva került a horizontra, hiszen a Binance Pay és a Trustee Plus kollaborációjának köszönhetően már valós kriptovaluta egyenlegünk is lehet a bankkártyánkon.

A Trustee Plus első körben az USDT, BTC, valamint az ETH-val történő bankkártyás fizetést tette lehetővé. A kártyához kötött kriptó egyenleget Binance Pay segítségével lehet feltölteni, azaz a korábbi gyakorlattal ellentétben ez egy 3rd-party szolgáltatás, és nem a Funding Wallet-ből lehet majd kezelni, ahogy azt a Binance sajátmárkás kártyájánál megszokhattuk.

Ez a nüansznyi különbség egy fájdalomfaktor lehet, melyet konkurens kriptó bankkártyák, például a Bybit bankkártyája kiküszöbölnek. Sajnos a kibocsátást se sikerült ingyenessé tenni, az akció keretében 5 euró, majd később 10 euró lesz a Trustee kártya költsége.

🎁
Van már bankkártyád a Binance kártya helyett? Most ingyen megkaphatod! Regisztrálj a Bybit kriptótőzsdén és csapj le a Webhárom exkluzív bónuszaira: Ingyenes bankkártya igénylés
A Trustee Plus egy "kriptotárca beépített fizetési kártyával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kripto egyenlegükkel fizessenek bárhol, ahol vannak banki terminálok: bolt, kávézó, edzőterem, taxi, étterem és így tovább" - írják a hivatalos közleményben.

A Trustee kártya nem ingyen váltja a kriptovalutát. A költésekért 0,5% díjat számolnak fel, mely a korábbi Binance konstrukcióihoz képest szomorú fejlemény. A Binance kártyával ugyanis akár 10% cashback-et is el lehetett érni, nullaközeli költségek mellett, melyre a Trustee esetében nincs lehetőség.

Öröm az ürömben, hogy a Trustee a kártyával együtt jutalékprogramot is indított, amivel valamennyi pénzt visszakaphatunk az általunk ajánlottak által kifizetett díjakból.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még