Új Solana frissítés jött ki a túlterhelési problémára

Új Solana frissítés jött ki a túlterhelési problémára

Ma új frissítést adott ki a Solana fejlesztőcsapata, tudtuk meg a hivatalos Twitter csatornájukról. Az 1.17.31 verziószámú update a Solana mainnetre is kikerült, és egyenesen a hálózat túlterheltségéből fakadó problémákat kívánja orvosolni.

A Solana túlterheltségi problémái erős reflektorfénybe kerültek az utóbbi hónapok memecoin felfutásával, a blokklánc ugyanis több erős mém közösséget is beizzított 2024-ben. A még az év végén debütáló BONK token például akkor nyert kiemelt figyelmet, mikor kiderült: marketingfogásként a Solana Mobile telefonokhoz ingyen BONK-ot osztanak, ami ráadásul többet ér mint maga a telefon vételára. A BONK sikere után hetekkel befutott a Book of Meme, a dogwifhat, a SLERF és a BODEN is, melyek elképesztő kereskedési volumenekkel tömítették el a Solana blokkláncot.

A Solana a mostani fejlesztés mellett hosszú távon is foglalkozik a problémával, a 18-as verzióban már jelentős strukturális átalakítások várhatók.

🎁
Vásárolj Solana (SOL) coint a ByBit-en, és megajándékozunk akár $5000 első befizetési bónusszal. Kattints ide a részletekért

Az 1.17.31 frissítés a validátorok részétől szoftverfrissítést igényel, így a változás nem azonnali. Kíváncsian várjuk, milyen mértékben javul a hálózat teljesítménye a napokban.

További Solana hírek

Az oldalon található cikkek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény szerinti befektetési tanácsadást. A Webhárom kizárja a felelősségét az egyéni befektetési döntésekből fakadó esetleges károk miatt. Tartalmaink szerzői jogvédelem alá tartoznak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Ajánljuk még