A Tether újabb giga befektetést jelentett be a bitcoin bányászatába

A Tether újabb giga befektetést jelentett be a bitcoin bányászatába

Gigantikus bányászberuházásba kezd a stablecoin-kibocsátó Tether Ltd. A világ első stablecoinjáról (USDT) ismert cég a héten 100 millió dollár értékben vásárolta meg a bitcoin bányákat üzemeltető Bitdeer vállalat részvényeit.

A Bitdeer és a Tether közötti megállapodás részeként a Tether további 50 millió dollár értékű részvényopció kiváltására jogosult a jövőben - tudtuk meg a Bitdeer által frissen kiadott sajtóközleményből.

A Bitdeer a Tether befektetéséből befolyó összeget újabb bitcoin bányák építésébe, ASIC eszközök beszerzésére, és általános vállalati költségekre tervezi fordítani.

A Tether bányászásban való kitettsége régóta nyílt titok, a cég Uruguay, Paraguay és El Salvador területén is építi a bányászcégekkel való kapcsolatait. Paulo Ardoino vezérigazgató hosszútávú célja legalább 1%-os részesedést kihasítani az egész világ bitcoin termeléséből.

Az oldalon található cikkek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény szerinti befektetési tanácsadást. A Webhárom kizárja a felelősségét az egyéni befektetési döntésekből fakadó esetleges károk miatt. Tartalmaink szerzői jogvédelem alá tartoznak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Ajánljuk még