Strike app regisztráció útmutató

Strike app regisztráció útmutató

Tegnaptól Európában is elérhető a Jack Mallers nevéhez köthető Strike alkalmazás, mely Bitcoin Lightning tárcaként funkcionál, és pofonegyszerűvé teszi a bitcoin fizetést, valamint az onramp - offramp szolgáltatást.

Mit tud a Strike amit más nem?

A Strike bája az egyszerűségében rejlik. Más szolgáltatókkal (például kriptovaluta váltókkal) szemben a lehető legegyszerűbb funkciót nyújtja ahhoz, hogy valódi bitcoint vásárolj. A Strike többaláírásos (multisig) tárcában tárolja a bitcoint földrajzilag különálló helyeken.

Ezenkívül valós bitcoin fizetéseket tudsz vele bonyolítani. Vásárolhatsz egy elfogadóhelyen Bitcoinnal, küldhetsz ismerősödnek BTC-t, illetve fogadhatsz bitcoint másoktól.

Strike vs Revolut

A Revolut horribilisen magas kriptó vásárlási -és eladási díjai helyett a Strike 1% körüli díjakkal dolgozik, mely sávosan csökkenthető, egészen 0.79%-ig.

A Revolut nem tárol valós bitcoint, csupán egy ígéretet ad hogy eladáskor megkapod a bitcoin aktuális árfolyamának megfelelő összeget. A Strike valóban vásárol és tárol bitcoint, azonban nem a te készülékeden, így a Revoluthoz hasonlóan annak elvesztése esetén is visszaállítható az app újratelepítésével.

A Revolutos kriptó kereskedésről és annak díjairól itt olvashatsz bővebben:

Bitcoin vásárlás díjai Revoluton - mennyi az annyi?
Utánajártunk, mennyibe kerül valójában a Revolut segítségével bitcoin kitettséget szerezni? Vásárlás, eladás díjai

Strike kedvezmény

A Strike ajánlóprogrammal is rendelkezik, melynek keretében 2.50 EUR összeget írnak jóvá a frissen nyitott számlán, amennyiben ezen a linken keresztül regisztrálsz. Később, miután regisztráltál a linken, te is tudsz saját linket létrehozni és meghívni másokat. Ekkor te és az ismerősöd is mindketten 2.50 EUR jóváírást kaptok.

Strike vs kriptótőzsdék

A Strike egyszerű hodlereknek és azok számára, akik szeretnének Lighning hálózaton bitcoinnal fizetni, tökéletes megoldás lehet. Azonban amennyiben komplexebb kereskedésre van szükséged, mint például limitáras megbízásokra, vagy take profit - stop loss beállításra, javasoljuk a Bybit kriptótőzsdét.

🎁
Vásárolj bitcoint a Bybiten erre a linkre kattintva, és megjutalmazunk akár 5000 USD értékű első befizetési bónusszal

A Strike felhasználói felülete

A Strike alkalmazás felhasználói felülete letisztult, egyszerű. Két fő menüt találsz az appban, melyek között alul választhatsz.

A Bitcoin menüben bitcoin vásárlása, eladása, és bitcoinnal történő fizetés, vagy bitcoin fogadása található. Az utóbbi kettő Bitcoin Lightning hálózaton történő, valós bitcoin tranzakció lehetőségét takarja.

A Cash menüben a készpénzes tranzakciók végezhetőek el, mint beutalás vagy kiutalás. A beutaláshoz a Strike egy luxemburgi banknál személyre szóló bankszámlaszámot generál, melyre euróban, ingyenes SEPA utalással lehet pénzt küldeni. Ez a pénz később felhasználható az alkalmazásban bitcoin vásárlásra.

Négy screenshot a Strike app felhasználói felületéről.

A regisztráció lépései

Az alkalmazást ezen a linken vagy a Google Play / Apple App Store-on keresztül kell letölteni, első elindításra személyes adatok megadására van szükség ahhoz, hogy a pénz beutalás-kiutalás funkció (és ezzel együtt az app) működhessen. Az adatokat egy hivatalos okmány fotójával és egy lakcímet igazoló dokumentum feltöltésével lehet igazolni. A procedúra összesen 3-5 percet vesz igénybe. További teendő nincs a hitelesítéssel kapcsolatban.

A deposit (befizetés) menüben ugyanakkor első megnyitásra egy pár perces várakozási időre kell számítani ahhoz, hogy a luxemburgi bankkal szinkronizálva megszülessen az a számla, ahova a bitcoin vásárláshoz szükséges pénzt be tudod majd fizetni.

A Strike már világszerte bizonyított

A legnagyobb Bitcoin Lightning-ot támogató alkalmazásként a Strike korábban 65 országban volt jelen, ez bővült most valamennyi EU tagállammal. Az alkalmazás az Apple App Store 36. legnépszerűbb terméke befektetés kategóriában, de a Google Play áruházban is több mint félmillió letöltéssel rendelkezik.

Az oldalon található cikkek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény szerinti befektetési tanácsadást. A Webhárom kizárja a felelősségét az egyéni befektetési döntésekből fakadó esetleges károk miatt. Tartalmaink szerzői jogvédelem alá tartoznak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Ajánljuk még