Minden bitcoin köddé vált a Coinbase-en

Minden bitcoin köddé vált a Coinbase-en

Kritikus hibát tapasztalhattak ma a Coinbasenél, a bitcoin épp 64 ezer dolláron kereskedett, amikor a Coinbase felhasználók tömegei számoltak be arról, hogy egyenlegük lenullázódott.

A felhasználói felület hibája miatt a bitcoin árfolyama a mai gigantikus rali csúcspontja lett, 10 százalékot zakózott a kriptovaluta a pánik közepette.

Pár perccel az eset után Brian Armstrong, a Coinbase vezérigazgatója Twitter üzenetben nyugtatta meg a kereskedőket arról, hogy a csapat dolgozik a hiba elhárításán. Armstrong szerint a probléma a forgalom nagy mértékű megugrása miatt alakult ki.

A Coinbase probléma kapcsán több mint 100 milliárd dollárnyi bitcoin került azonnali eladásra, de az incidens ellenére a BTC még mindig 60 ezer dollár felett kereskedik. A hirtelen árfolyam-emelkedésről itt írtunk:

Töretlenül a bitcoin ATH fele
1 BTC = 63000 USD. Elérheti-e a BTC a mindenkori legmagasabb árfolyamot még a felezés előtt?

A Coinbase legutoljára 2020-ban nézett szembe hasonló hibával, szintén a kereskedési forgalom hirtelen megugrása miatt.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Korszakváltó új technológiákat hozott az Ethereum idén. Jönnek a programozható walletek, eltűnhetnek a privát kulcsok, és választhatnak a felhasználók egyéb autentikációs módszerek, többek közt biometrikus azonosítás vagy 2FA között. Az ERC-4337 szabvány szerint létrehozott tárcáknál a jövőben nem lesz szükség okosszerződésekre bizonyos kódok futtatásához az Ethereum virtuális gépén. Az új