Joe Biden lézerszemekkel hozta el a bikapiacot

Joe Biden lézerszemekkel hozta el a bikapiacot

Az Amerikai Egyesült Államok regnáló elnöke a kriptó közösségben jól ismert lézerszem (laser eyes) mémmel posztolt a Twitteren.

A vörösen izzó lézer szem viszont feltételezhetően az aktuális Super Bowl döntőhöz köthető, mely éppen lázban tartja a nyugati világot. A kép alatti "Épp úgy mint ahogy felrajzoltuk" kiírás a vörös mezes Kansas City csapatának szólhat.

A Twitter döntően republikánus közönségéből többen kifogásolták a kiírást és bundázással vádolták meg Bident, ami tökéletesen illeszkedik a választás elcsalásáról szóló retorikával is.

A Super Bowl párhuzam ellenére a kriptósoknak több sem kellett, ma mint a cukrot, úgy vásárolta mindenki a bitcoint, mely mostanra már 50 ezer dolláros bitcoin árfolyam felett kereskedik. Az árfolyam magyar idő szerint 15:30 után lőtt ki, pontosan egybeesve a tőzsdenyitással - így feltételezhetően a megnövekedett spot bitcoin ETF érdeklődés is szerepet játszik, noha pontos adatokat a kereskedési volumenről csak a tőzsdezárás után tudunk majd közölni.

A tweet és az alatta lévő kommentáradat itt tekinthető meg:

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még