Minimálisra csökkentette a BTC kiutalás díjait a Bybit

Minimálisra csökkentette a BTC kiutalás díjait a Bybit

Jelentősen csökkentette a bitcoin kiutalás díjait a ByBit. A díjak közel harmadára, 0.0002 BTC-re csökkentek, ami körülbelül 14 dollárnak felel meg.

A korábbi 0.00055 BTC-s költséget azzal indokolták, hogy elsőbbségi tranzakciókat biztosítanak, azaz a különbözet a bányászoknak fizetik a bitcoin blokkok hamarabbi véglegesítéséért. A magas díj visszatérő kritika volt a Bybitnél, a felhasználók egyértelmű igénye a tárcába kiutalt bitcoin hosszú távú tárolása - ilyen esetben pedig a tranzakciók véglegesedésének gyorsasága nem releváns szempont. Így amellett, hogy belátható volt hogy a rendszer a többségnek nem éri meg, a Bybit sem profitált a díjrendszerből.

🎁
Vásárolj bitcoint a Bybiten erre a linkre kattintva, és megjutalmazunk akár 5000 USD értékű első befizetési bónusszal

Az új tranzakciós díj megegyezik egy bitcoin hálózaton küldött tranzakció átlagos díjával, a 0.0002 BTC költségen kívül a kriptótőzsde nem számol fel egyéb díjakat a kiutalásra. Ezzel jelenleg a Bybit a piacon legolcsóbb bitcoin kiutalási díjat nyújtja.

A Bybit használatáról és kereskedési díjairól itt olvashatsz:

Bybit vélemények 2024 - Megéri váltani?
Alább a Bybit kriptovaluta váltó részletes bemutatását olvashatod kriptótőzsde valamennyi elérhető funkciójáról, és véleményünket más váltókkal

Az oldalon található cikkek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény szerinti befektetési tanácsadást. A Webhárom kizárja a felelősségét az egyéni befektetési döntésekből fakadó esetleges károk miatt. Tartalmaink szerzői jogvédelem alá tartoznak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Ajánljuk még