Itt a ByBit NFT Pro, a Bybit új NFT piaca

Itt a ByBit NFT Pro, a Bybit új NFT piaca

A Bybit kriptótőzsde a napokban új projekttel debütált, az NFT Pro egy új NFT kereskedési platform, mely aggregálja és összehasonlítja a létező NFT piacterek ajánlatait.

A platformon, mely a ByBit hivatalos weboldalán a Web3 menüből elérhető, már több mint 150 millió megvásárolható digitális műalkotás - NFT - található. A debütáláshoz egy promóció is tartozik, melynek keretében a Bybit felhasználók 10 000 dollár összértékű jutalomban részesülhetnek. A díjak kiosztásának feltétele, hogy a felhasználó aktívan kereskedjen az NFT Pro felületén. A legaktívabb száz kereskedő fog jutalomban részesülni. A kampányban február 28-ig lehet részt venni.

Milyen NFT-k elérhetőek a Bybit platformján?

Valamennyi ismert kereskedhető NFT kollekció fellelhető, hiszen a digitális képeket a rendszer különféle platformokról aggregálja, így lehetőség van megvásárolni vagy eladni a legnépszerűbb kollekciók darabjait is, mint például a Mutant Ape Yacht Club, vagy a Crypto Punks képeit is.

Az elérhető jutalmak

A Bybit NFT Pro-n a felhasználó minden vásárlásával és kereskedésével pontokat szerez. A február 28-án a legjobb 100 pontszámot elérők 10 000 USDT értékű jutalomban részesülnek. Emellett a platform számos egyéb, partnerek (Aark Digital, MyShell, DappOS) által felajánlott, eddig meg nem nevezett jutalmat is kioszt. A kereskedéssel szerzett pontok közvetlenül ezen jutalmak kiváltására is használhatóak.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még