Ennyi volt a long squeeze, újra 37000 felett a BTC

Ennyi volt a long squeeze, újra 37000 felett a BTC
Megnéztük a támaszt, újra 37 000 felett a BTCUSD (chart: coinmarketcap)

Újra 37 000 dollár felett a bitcoin. A tegnapi nap felemásan kezdődött, miután a magas kockázatú, tőkeáttétes pozíciók jó részét kisatírozták a piacról, a bitcoin árfolyama elérte a háromhetes trendvonalat, és újra erősödésbe kezdett. A cikk írásakor több mint 5%-os profitban van egy nap alatt.

Rövid híreink következnek:

  • Németország negyedik legnagyobb bankja, a Commerzbank kriptó licenszet kapott. A licensz biztosítja, hogy a német pénzügyi szervek felügyelete alatt a bank kriptovaluta termékekkel erősítheti portfólióját, és kriptovaluta termékeket kínálhat majd ügyfeleinek is. A várható termékpaletta egyelőre nem ismert.
  • 20 százalékot erősödött a Solana, miután Cathie Wood legfrissebb televíziós beszélgetésében a Solana erősségeit emelte ki: "Az ether valaha gyorsabb és olcsóbb volt mint a bitcoin. Most a Solana még gyorsabb és még költséghatékonyabb mint az ether"
  • Az SEC elnapolta (nem elutasította!) a Hashdex spot bitcoin ETF kérelmét. A Hashdex még szeptemberben jelentette be, hogy futures ETF terméküket spot-ra kívánja konvertálni.
  • Rekordmennyiséget ért el az "alvó" bitcoinok száma. A bitcoin teljes kapitalizációjának már több mint 70 százalékához legalább egy éve nem nyúlt senki.
🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még