Copy trading bajnokságot indít a ByBit

Copy trading bajnokságot indít a ByBit

Copy trading bajnokságot hirdetett ki a Bybit kriptótőzsde. Az esemény keretében 95 000 USDT összjutalmazásban részesülnek a legsikeresebb copy traderek és automatizált kereskedők.

Az esemény március 10-ig tart, ekkor történik meg a nyertesek kihirdetése is.

A copy trading egy több hagyományos brókerplatformon elérhető szolgáltatás, melyet még az eToro brókercég tett ismertté. A copy traderek más trader influenszereket másolva összeállítanak egy trader portfóliót, ahol nem konkrét kriptovaluták, hanem más traderek szerepelnek - a kereskedők valós idejű tevékenységét lemásolva és átültetve egyéni portfóliójukba.

A részvételhez regisztrálj az alábbi bannerre kattintva, majd végezd el az 1. szintű KYC-t, amihez segítséget találsz itt.

Az Copy trading bajnokságon azok is nyerhetnek, akik mások pozícióit másolják és azok is, akiket másolnak. Mindkét nyereményalap 30 000 dolláros, emellett létezik egy harmadik, szintén 30 000 dolláros nyereményalap is azok számára, akik a legtöbb profitot érték el automatizált kereskedőrobotokkal.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Korszakváltó új technológiákat hozott az Ethereum idén. Jönnek a programozható walletek, eltűnhetnek a privát kulcsok, és választhatnak a felhasználók egyéb autentikációs módszerek, többek közt biometrikus azonosítás vagy 2FA között. Az ERC-4337 szabvány szerint létrehozott tárcáknál a jövőben nem lesz szükség okosszerződésekre bizonyos kódok futtatásához az Ethereum virtuális gépén. Az új