Újabb mega bank száll be a bitcoin hullámba

Újabb mega bank száll be a bitcoin hullámba

A svájci székhelyű Santander magánbank mostantól bitcoin és ether kereskedési lehetőséget tesz elérhetővé ügyfelei számára.

A Santander Private Banking International, a spanyol Banco Santander leányvállalataként több mint 210 000 magas jövedelmű ügyféllel rendelkezik, ők összesen 315 milliárd dollár megtakarítással rendelkeznek a pénzintézetnél.

A Santander a szolgáltatást első körben azok számára teszi elérhetővé, akik kifejezetten kérik privát bankárjukon keresztül.

A bank a jövőben további kriptovaluták kereskedését is elérhetővé kívánja tenni.

Svájcban a digitális pénzeszközök szabályozása az egyik legelőrehaladottabb stádiumban van az egész világot tekintve, egyértelmű és átfogó szabályozási környezet áll rendelkezésünkre - fejtette ki John Whelan, a cég kriptovalutákért és digitalizációért felelős igazgatója.

forrás: Coindesk

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi