Új webhárom tárcát jelentett be a Binance

Új webhárom tárcát jelentett be a Binance

Új webhármas kriptó tárcát jelentett be a piacvezető Binance kriptótőzsde a Törökországban jelenleg is tartó Binance Blockchain Week konferencián. Az új kriptótárca 30 különféle blokklánccal lesz integrálva, és létrehozásának előfeltétele egy hagyományos Binance regisztráció lesz. Még nem tisztázott, hogy a regisztrációba a jelenleg érvényben lévő ügyfélhitelesítési (KYC) folyamat is beleértendő-e.

A kriptótárca a Binance által korábban felvásárolt Trust Wallet Wallet-as-a-Service technológiáján alapul, létrehozását a Trust Wallet korábbi fejlesztői segítették. Ennek fényében a Trust Wallet a befektetők szemében most meglehetősen kegyvesztettnek tűnhet, a Trust Wallet Token (TWT) a mai napon több mint 10 százalékot zuhant a bejelentés hírére.

A tárca különlegessége, hogy nem igényli majd a hagyományos seed phrase memorizálását, és tárca visszaállítására vagy importálására sem lesz lehetőség privát kulcs birtokában. Ennek oka, hogy a Binance a privát kulcsot három egységre tervezi felosztani, a kulcs három darabjából egy a Binancenél, kettő a felhasználó birtokában marad.

A Binance lépése nem meglepő, miután a konkurens CryptoCom és a Coinbase is rendelkezik már hasonló tárcával.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még