Óriási bejelentés - tokenizált magántőkealapot hozna létre a BlackRock

Óriási bejelentés - tokenizált magántőkealapot hozna létre a BlackRock

A spot ETF raliban rivaldafényt kapott alapkezelő óriás BlackRock bejelentette, új tokenizált magántőke-alapot szeretne létrehozni. Az új termék a világ első, kriptótérben tokenizált, befektetőcég által grundolt alapja.

A tokenizált alap a blokkláncon kereskedhető tokeneknek egy olyan formája, mely valós életbeli eszközöket tud maga mögött, és követi azok árfolyammozgását.

Számos projekt és protokoll létezik tokenizált alapok megvalósítására, azonban eddig az intézményi szereplők messziről kerülték a lehetőséget. A tokenizált alapok jövőbeli szerepét a BlackRock-vezérigazgató Larry Fink is kiemelte korábban, a Chainalysis tavalyi kriptópiaci jelentésében "a következő évek potenciális nagy robbanásaként" hivatkoznak rá.

🎁
Kereskedj a Bybit kriptótőzsdén és megajándékozunk! Akár 30 000 USD jóváírás a számládon, kereskedési volumentől függően.
Érdekel az ajánlat

Az eszköz-tokenizációt biztosító platformok tokenjei a hír hatására ugrásszerűen megemelkedtek, a legjelentősebb ONDO Finance órák alatt +40% -ban találta magát.

A Blackrock új tokenizált alapját az Ethereum hálózatán hozták létre, és már 100 millió dollárnyi tőkeinjekciót kapott.

Odaszúrásnak, stratégiai lépésnek is tekinthető a Blackrock részéről a tőkealap létrehozása, hiszen továbbra is kérdéses, hogy az SEC hogyan fogja meghatározni az Ethereum jogi státuszát a következő hónapokban. A Blackrock egyike azoknak a vállalatoknak, akik Ethereum ETF-re vonatkozó engedélykérelmet nyújtottak be a tőzsdefelügyelethez.

Ajánljuk még
Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Korszakváltó új technológiákat hozott az Ethereum idén. Jönnek a programozható walletek, eltűnhetnek a privát kulcsok, és választhatnak a felhasználók egyéb autentikációs módszerek, többek közt biometrikus azonosítás vagy 2FA között. Az ERC-4337 szabvány szerint létrehozott tárcáknál a jövőben nem lesz szükség okosszerződésekre bizonyos kódok futtatásához az Ethereum virtuális gépén. Az új