Óriási bejelentés - tokenizált magántőkealapot hozna létre a BlackRock

Óriási bejelentés - tokenizált magántőkealapot hozna létre a BlackRock

A spot ETF raliban rivaldafényt kapott alapkezelő óriás BlackRock bejelentette, új tokenizált magántőke-alapot szeretne létrehozni. Az új termék a világ első, kriptótérben tokenizált, befektetőcég által grundolt alapja.

A tokenizált alap a blokkláncon kereskedhető tokeneknek egy olyan formája, mely valós életbeli eszközöket tud maga mögött, és követi azok árfolyammozgását.

Számos projekt és protokoll létezik tokenizált alapok megvalósítására, azonban eddig az intézményi szereplők messziről kerülték a lehetőséget. A tokenizált alapok jövőbeli szerepét a BlackRock-vezérigazgató Larry Fink is kiemelte korábban, a Chainalysis tavalyi kriptópiaci jelentésében "a következő évek potenciális nagy robbanásaként" hivatkoznak rá.

🎁
Kereskedj a Bybit kriptótőzsdén és megajándékozunk! Akár 30 000 USD jóváírás a számládon, kereskedési volumentől függően.
Érdekel az ajánlat

Az eszköz-tokenizációt biztosító platformok tokenjei a hír hatására ugrásszerűen megemelkedtek, a legjelentősebb ONDO Finance órák alatt +40% -ban találta magát.

A Blackrock új tokenizált alapját az Ethereum hálózatán hozták létre, és már 100 millió dollárnyi tőkeinjekciót kapott.

Odaszúrásnak, stratégiai lépésnek is tekinthető a Blackrock részéről a tőkealap létrehozása, hiszen továbbra is kérdéses, hogy az SEC hogyan fogja meghatározni az Ethereum jogi státuszát a következő hónapokban. A Blackrock egyike azoknak a vállalatoknak, akik Ethereum ETF-re vonatkozó engedélykérelmet nyújtottak be a tőzsdefelügyelethez.

Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi