Eddig a Solana a hónap sztárja

Eddig a Solana a hónap sztárja
Illusztráció: GuerrillaBuzz / Unsplash

Bár még nincs vége a novembernek, aligha tudunk bármilyen más coint találni, ami túl tudja szárnyalni a Solana ehavi teljesítményét. A SOL egyértelműen a legkimagaslóbban teljesítő top 100-as kriptovaluta. A kriptovaluta hihetetlen mértékű (a cikk írásakor 92.8%-os) áremelkedése és a Solana hálózati aktivitása is beindította az FTX-függőség miatt temetett és instabilitási problémák miatt rendszeresen kritizált blokkláncot.

A Solánán futó decentralizált váltók (DEX-ek) összes kereskedési volumene az októberi adatokhoz képest azóta két és félszeresére nőtt, a heti átlagos volumen már 3 milliárd dollár felett jár. Az összvolumenben természetesen az Ethereum az első, de a Solana hamarosan megelőzheti az Arbitrum hálózatot is, ha a növekedése hasonló ütemben folytatódik.

A Solánán tárolt érték (total value locked) szintén szárnyal, november elseje óta 150 millió dollárral nőtt. Ez a szám magában foglalja a Solánán tárolt stablecoinokat és a Solana ökoszisztémájában (DeFi alkalmazásokban) jelenlévő tőkét is.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még