Megszűnik a BUSD a Binance-en

Megszűnik a BUSD a Binance-en
Illusztráció: Kanchanara / Unsplash

A kriptó óriás Binance hamarosan kivezeti a BUSD stablecoint a Binance platformról - tudtuk meg a Binance közleményéből.

A kriptótőzsdén december 15-től kezdve nem lehet majd BUSD-t vásárolni, konvertálni, megszűnnek a BUSD-hez köthető spot kriptópárok, a BUSD likviditásbiztosítás, BUSD leköltés, és valamennyi egyéb BUSD-hez köthető pénzügyi termék.

A kriptovaluta kivezetése az Egyesült Államoknak Értékpapír -és Tőzsdefelügyeletének (SEC) köszönhető, akik nemes egyszerűséggel rámondták a BUSD-re, hogy értékpapírnak minősül - ami magában foglalja, hogy forgalmazása törvényellenes, mivel nem történt meg a megfelelő engedélyeztetés és egyéb papírmunka.

Emiatt a Binance és a Paxos a BUSD lassú kivezetése mellett döntöttek. A döntés egyébként nem új, a folyamat már több mint fél éve elkezdődött, a Paxos azóta nem nyomtat új BUSD stablecoint, és a piaci kapitalizáció folyamatosan csökken.

December 15-én a felhasználók egyenlegén maradt maradék BUSD-t a Binance 1:1 arányban FDUSD kriptovalutára váltja át. Binance felhasználóként ha a váltást előbb el szeretnéd végezni, a következő 2 hétben jutalékmentesen is megteheted.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi