Levegőben van az FTX újraindulása

Levegőben van a tavaly becsődölt FTX kriptótőzsde újranyitása, derült ki egy tegnapi bírósági tárgyalás jegyzőkönyvéből. Az FTX az elmúlt hónapokban három komoly ajánlatot is kapott meg nem nevezett befektetőktől, akik szeretnék hamvaiból feltámasztani az egykor szebb napokat élt platformot.

Az FTX tavaly novemberi összeomlása előtt napi szinten dollártízmilliárdos kereskedési forgalmat bonyolított és egyike volt a top 5 legnépszerűbb kriptovaluta váltónak.

Az FTX kriptótőzsde sorsa decemberben dőlhet el, a döntéshez pedig a delaware-i csődbíróság jóváhagyása szükséges.

A csődeljárásban az FTX-nek kedvez a piac aktuális alakulása, az eljárás megindításakor kijelölt új vezérigazgató, John Ray szerint az ügyfelek vagyonának nagy részét, akár 90%-át is sikerülhet visszaszerezni.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi