Bomba fotó - Így hesszel a bebörtönzött Sam Bankman Fried

Bomba fotó - Így hesszel a bebörtönzött Sam Bankman Fried

A mai nap nyilvánosságra került a kriptó világ bukott hősének fotója, ahogy rabtársaival pózol a Brooklyn's Metropolitan Detention Center szövetségi börtönben. A még decemberben készült képet a ma hozta nyilvánosságra Tiffany Fong oknyomozó újságíró, aki a képen SBF mellett látható "G Lock" álnevű bűnözőn keresztül szivárogtatta ki a börtönfotót.

Sam Bankman Fried rabtársaival - kép: Tiffany Fong

Sam Bankman Fried még 2023 augusztusában került a rácsok mögé, miután az amerikai történelem egyik legnagyobb csalássorozatásában bűnösnek ítélték. Az ügyben a Sam által vezetett FTX kriptótőzsde dollármilliárdokat lopott el az ügyfelek pénzéből, hogy az Alameda Research nevű kapcsolt vállalkozáson keresztül azt feleméssze. Az Alameda fő tevékenyésge a "trédelés", gyakorlatban inkább kriptopiaci manipuláció és hazárdírozás volt. Az ügyfelektől elcsalt vagyonból jutott bahamai villákra, és amerikai politikusok lefizetésére is.

Ha lemaradtál az FTX botrányról, itt összegyűjtöttük a leglényegesebb cikkeinket a témában.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Korszakváltó új technológiákat hozott az Ethereum idén. Jönnek a programozható walletek, eltűnhetnek a privát kulcsok, és választhatnak a felhasználók egyéb autentikációs módszerek, többek közt biometrikus azonosítás vagy 2FA között. Az ERC-4337 szabvány szerint létrehozott tárcáknál a jövőben nem lesz szükség okosszerződésekre bizonyos kódok futtatásához az Ethereum virtuális gépén. Az új