Jim Cramer nagy vallomása

Jim Cramer nagy vallomása
Jim Cramer (kép: CNBC - Mad Money)

Úgy néz ki, Jim Cramer, a Mad Money showműsor házigazdája végre belenyugodott abba, hogy a bitcoin hosszú ideig velünk marad. A televíziós elemző celeb éveken keresztül kritizálta a kriptovalutákat az USA egyik legnézettebb pénzügyi műsorában. A tegnapelőtti adásban viszont valami egészen új kártyát húzott elő:

“Nézd, ha szereted a bitcoint, vegyél bitcoint. Mindig is ez volt az álláspontom. És egy darabig kedveltem, majd eldöntöttem, hogy már kifutotta magát. Elhamarkodott voltam." - mondja Cramer

Jim Cramer a CNBC műsorában ikonná nőtte ki magát, olyannyira, hogy egyesek szerint a világ legrosszabb befektetési tippjeit ő adja. Mindez már a popkultúra része, és sokan arra alapozva hoznak befektetési döntéseket, hogy megpróbálják pontosan az ellenkezőjét tenni mint amit Jim műsorában hallanak.

Olyannyira, hogy tavasszal hivatalosan is beregisztrálták az Inverse Cramer Tracker ETF-et, ami Cramer tippjeivel szöges ellentétben balanszírozza a kezelt vagyont. Ha Jim bikás az olajra, az ETF kezelője épp olajat ad el, ha Cramer megválna az összes bitcoinjától, az Inverse Cramer Tracker ETF nagy mennyiségű bitcoint vesz.

Micsoda bikapiac jöhet, ha még Cramer szíve is meglágyult! Vagy éppen a legdurvább zuhanás? 😏

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még