InQubeta - A menő AI kriptó projekt, amibe egy vasat se raknánk

InQubeta - A menő AI kriptó projekt, amibe egy vasat se raknánk
Illusztráció: Igor Omilaev / Unsplash

Mielőtt elkönyvelnénk, hogy az év vége a bitcoinról és az ETF-ekről szól, van egy-két izgalmas fejlemény a bitcoinon kívüli világban is. Ilyen az utóbbi héten sokat emlegetett InQubeta, egy új projekt, ami azt ígéri, rajta keresztül részesedhetsz a meserséges intelligencia innovációjából (és persze az ezzel járó profitból).

Az InQubeta jelenleg ICO-zik, a presale, azaz előértékesítési fázisának végén jár. Az InQubeta QUBE tokenjeinek 85%-a már elkelt, a maradék 15% a hivatalos oldalukon keresztül megvásárolható.

Mit ígér az InQubeta?

Egy crowdfunding, azaz közösségi finanszírozási platformot, amin AI startupok fognak regisztrálni, a startup cégek pedig NFT-k értékesítésével gyűjthetnek tőkét.

Ígér emellett egy deflálódó tokent - a QUBE-ot.

És stakelési lehetőséget extra hozamért.

Mi ebben nem szeretnénk részt venni

No nem azért, mert nem értékeljük a mesterséges intelligencia vívmányait, vagy ne tartanánk jó befektetésnek az AI ipart - konkrétan a projekttel van problémánk.

Az InQubeta-n ugyanis semmi garancia nincs arra, hogy meg fognak jelenni befektetésre méltó, életképes startupok, és nem csak egy pénzégető lesz.

Ez a legfontosabb. De azért pár red flaget még meglobogtattak azzal, hogy

  • promóciós kódokkal, valamilyen számunkra rejtett "referral" rendszerrel hirdetik a presale eladást
  • konkrétan kiírják hogy a presale után a token ára 3 cent fölött lesz (ez kapásból illegális az USA-ban)
  • a presale értékesítés során személyes adatokat gyűjtenek

Egyszóval, a mi véleményünk, hogy egy jó ICO nem rulett, és az InQubeta lehet hogy a hónap legfelkapottabb ICO-ja, de attól hogy valaki megígéri hogy nagy dobás lesz, még bizonyítania is kell. És ennek a projektnek a sikere kizárólag azokon az AI startupokon fog múlni, akikről egyelőre nem tudunk semmit.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még