Így fizethetsz bitcoinnal a világ legnagyobb webáruházában

Így fizethetsz bitcoinnal a világ legnagyobb webáruházában
A Zellix keresője

Az Amazon a legnagyobb internetes áruházként jelenleg nem fogadja el a bitcoint mint fizetési módot. Ennek oka, hogy a pletykák szerint Jeff Bezos nem igazán favorizálja a fizetőeszközt, amire több interjúban is utalást tett korábban.

Újabban azonban mégis kinyílt a kapu az Amazonos bitcoin fizetés mellett.

A lehetőséget ugyanis nem az Amazon, hanem egy 3rd party website, a Zellix biztosítja. A Zellix egy nemrég indult szolgáltatás, ami annyiból áll, hogy ad egy keresőmezőt, ahol kikeresheted a kívánt, Amazon kínálatában lévő, terméket URL vagy egyedi azonosító alapján, majd véghezviheted a fizetési folyamatot.

A megrendelés menete annyiban különbözik egy hagyományos Amazon rendeléstől, hogy nem kell fiókkal rendelkezned, elég csupán a szállítási -és számlázási adataidat megadnod, valamint a blokkláncon elutalni a tételek ellenértékét.

A Zellix jelenleg az alábbi kriptovalutákat fogadja el: ApeCoin, Bitcoin, Bitcoin Cash, DAI, Dogecoin, Ethereum, Litecoin, SHIBA INU, Tether, Matic and USD Coin.

🎁
Vásárolj bitcoint a Bybiten erre a linkre kattintva, és megjutalmazunk akár 5000 USD értékű első befizetési bónusszal

Az oldalon található cikkek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény szerinti befektetési tanácsadást. A Webhárom kizárja a felelősségét az egyéni befektetési döntésekből fakadó esetleges károk miatt. Tartalmaink szerzői jogvédelem alá tartoznak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi