Húszszorozott, majd földbe állt a Solana új SLERF mémcoinja

Húszszorozott, majd földbe állt a Solana új SLERF mémcoinja

Pusztán fél nap leforgása alatt annyi minden történt a Solana egyik új tokenjével, ami egyes projekteknek évek alatt sem adatik meg.

A SLERF kriptovaluta egy új mémcoin a Solana hálózatán, melynek épp a mai napon fejeződött be a pre-sale értékesítése. A Solanán lévő mémcoin láz a SLERF-et sem hagyta nyugodni, konkrétan az összes tokent elkapkodták a befektetők.

A SLERF mémtokenről ma délelőtt kiderült, több nagy kriptótőzsde is listázza, így például a Binance és a Bitget kínálatában is lehet kereskedni.

A hír hallatára az eddig alacsony likviditással és forgalommal rendelkező kriptovaluta a 10 centes árfolyamáról perceken belül 2 dollár fölött találta magát, beteljesítve minden mémcoiner álmát.

Az álomba viszont belecsergett az ébresztőóra.

A SLERF alkotója ugyanis (saját bevallása szerint) véletlenül, visszafordíthatatlanul megsemmisítette a liquidity pool tartalmát, sőt, azokat a SLERF tokeneket is, melyek a beígért airdropra voltak félretéve.

Amint a Twitterre kikerült az üzenet "kib*szottul sajnálom" végszóval, a SLERF árfolyama a 2 dolláros szintről zuhanórepülésbe állt át, jelenleg 40 cent környékén keresi a támaszát.

A SLERF nem az egyetlen Solana memecoin, ami robbanásszerű emelkedést produkált a napokban. A Book of Meme (BOME) token 20 000 százalékos árfolyamnövekedést ért el, mindössze 4 nap leforgása alatt.

Ajánljuk még
Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Programozható tárcák, biometrikus azonosítás: mi vár az Ethereumra 2024-ben?

Korszakváltó új technológiákat hozott az Ethereum idén. Jönnek a programozható walletek, eltűnhetnek a privát kulcsok, és választhatnak a felhasználók egyéb autentikációs módszerek, többek közt biometrikus azonosítás vagy 2FA között. Az ERC-4337 szabvány szerint létrehozott tárcáknál a jövőben nem lesz szükség okosszerződésekre bizonyos kódok futtatásához az Ethereum virtuális gépén. Az új