Friss: 400 millió dollárnyi stablecoint utalt be a Binancere egy ismeretlen befektető

Több tranzakcióban, összesen négyszáz millió dollárnyi USDT stablecoint utalt be valaki a Binancere az elmúlt órákban.

Több tranzakcióban, összesen négyszáz millió dollárnyi USDT stablecoint utalt be valaki a Binancere az elmúlt órákban, tudta meg a Whale Alert.

A hasonló nagy összegű beutalásokat nem véletlenül figyelik a kereskedők. A stablecoinok nagy összegű befizetése arra enged következtetni, hogy a tárca tulajdonosa nagy összegben szeretne más kriptovalutát vásárolni. Egy ilyen nagyságrendű vásárlás már jelentősen elmozdíthatja a megvásárolni kívánt kriptovaluta árfolyamát, de más, nem érintett kriptovaluták árát is befolyásolhatja.

A Whale Alert folyamatosan figyeli az Ethereum blokkláncot és rendszeresen publikálja az említésre méltó tranzakciókat Twitter fiókján keresztül.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi