Fontos kriptó partnerségek születtek a héten

Több jelentős kollab fejlesztés is napvilágot látott a héten.

A mai nap híre a Moonpay és a MasterCard együttműködési szerződése, melynek során a MasterCard nyit a webhárom technológiák felé, és megpróbálja implementálni a tradícionális pénzügyi rendszerbe. A Moonpay több kriptó szolgáltató gerincét képzi fiat onrampként, így például a Uniswap vagy a Ledger Live rendszereiben is találkozhatunk vele. (forrás)

Tegnapelőtt, a Vodafone Digital Assets Broker a Chainlink-kel jelentett be nagy volumenű együttműködést. Ennek keretében a klasszikus ellátási láncokon, a szállítmányozáson van a fókusz. A digitális fuvarlevelek blokkláncra vitelével a fejlesztendő rendszer a remények szerint jelentősen gyorsítja majd a teherfuvarozással kapcsolatos adminisztrációt. (forrás)

Végül szintén említésre méltó a Grayscale és a londoni FTSE Russell friss együttműködése, melynek keretében kriptovalutákhoz köthető tőkealapokat terveznek bevezetni klasszikus tőzsdéken. A tőkealapok összetétele változatos, a palettát a kriptovaluták mellett DeFi platformokkal, derivatívákkal, blokklánchoz köthető szolgáltatásokkal is tervezik bővíteni. (forrás)

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi