Európába jönne a Robinhood

Európába jönne a Robinhood

Izgalmas dolgok történnek a Robinhood háza táján. A cég nemrég publikálta a harmadik negyedéves jelentését, és ezzel párhuzamosan több számottevő bejelentésre is sor került.

A Robinhood itthon kevésbé ismert, de ez hamarosan megváltozhat, miután az USA-fókuszú cég a tervek szerint hamarosan betörne az Európai piacra is. A Robinhood üzemelteti az Amerikában legnépszerűbb mobiltelefonos kereskedő platformot. A Robinhood alkalmazás felületét leginkább a Revolutéhoz tudjuk hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy a fiat műveletek helyett a részvények vételén és eladásán van a hangsúly.

A Robinhood Q3-as jelentését vegyesen fogadták a befektetők, a teljes árbevétel az előző negyedévhez képest csökkent, de 1 éves távlatban 29%-os pluszt mutat. Az árbevétel-csökkenés az utóbbi időszakban jórészt a kriptovaluta kereskedési volumennek tudható be.

Erre reflektálva a Robinhood bejelentette, hogy nagy mértékben bővíteni szeretné a kereskedhető kriptovaluták körét, emellett nyilvánossá tette, hogy a várva várt új Bitcoin ETF-ek kereskedését is elérhetővé teszi amint azok jóváhagyásra kerülnek és megjelennek a piacon.

Cathie Wood, az Ark Invest portfóliókezelője a hírek hallatára rögtön 10 millió dollárnyi Robinhood részvényt megvásárolt.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi