DRIFT airdrop: Százmillió tokent oszt szét egy Solana projekt

DRIFT airdrop: Százmillió tokent oszt szét egy Solana projekt
A DRIFT kereskedési felülete

100 milió tokent oszt szét a Drift - tudtuk meg mai sajtóközleményükből. A Drift egy perpetual future kereskedést lehetővé tevő decentralizált platform, az airdrop a Drift platformot használó felhasználók között lesz kiosztva és maximálisan 180 ezer felhasználó részesülhet majd belőle.

Az airdropról megtudtuk, nem egyenletesen oszlik majd el, aki nagyobb aktivitást mutat a platformon, több kriptovaluta jutalomban részesülhet.

Az előzetes bejelentés dátum nélkül lett publikálva, azaz egyelőre nem nyilvános, mikor kell majd új tokenekre figyelni a tárcánkban, azért a Solana felhasználóknak addig is érdemes lesz a platformot kipróbálni, hogy bebiztosítsák a helyüket a pénzesőben.

A DRIFT token teljes készlete 1 milliárd lesz, amelynek 10%-át, azaz 100 millió tokent fognak airdrop-on keresztül szétosztani.

🎁
Vásárolj Solana (SOL) coint a Bybiten erre a linkre kattintva, és megjutalmazunk akár 5000 USD értékű első befizetési bónusszal

A Drift még 3 évvel ezelőtt indult, az egyik első decentralizált pénzügyi projektje volt a Solana hálózatnak. Azóta figyelemre méltó, 20 milliárd dolláros kereskedési volument sikerült elérniük. A Drift az airdrop után egy decentralizált autonóm szervezet (DAO) létrehozását tervezi.

Az oldalon található cikkek kizárólag a szerző véleményét tükrözik, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény szerinti befektetési tanácsadást. A Webhárom kizárja a felelősségét az egyéni befektetési döntésekből fakadó esetleges károk miatt. Tartalmaink szerzői jogvédelem alá tartoznak, felhasználásuk kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges.

Ajánljuk még