COQ INU és minden amit nem mertél megkérdezni róla

COQ INU és minden amit nem mertél megkérdezni róla

Mi a fene az a COQ INU kriptovaluta és miért pörög úgy a médiában? Egy pici oknyomozás az Avalanche új gyöngyszeméről

Mi az a COQ INU?

A COQ INU az Avalanche (AVAX) blokklánc első sikeres memecoin projektje. Memecoin, mert fogja a kriptópiacon jól ismert állatos mintát, a Dogecoin és a Shiba Inu nyomdokaiba lépve prezentálja az új big bosst: a kakast a "Chad láncon"

A "Chad lánc" közösségi érméje

A COQ INU báját ugyanakkor a sajátos humora adja. Nem kell neves etimológusokat vadászni, hogy rájöjjünk: a COQ INU tulajdonképpen szó szerint azt jelenti: f*szom beléd

A projektet minden kétséget kizáróan az amerikai kriptó-influencer "CryptosRUs" George tette népszerűvé azzal, hogy napi streamjeiben rendszeresen elpoénkodik a kriptovalutával kapcsolatos történésekről többszázezer követője előtt. Ilyenkor a live chat is fellángol, és özönlenek a legkülönfélébb interpretációi a COQ INU jelenségnek.

Tekintettel arra, hogy nem vagyunk elég boomerek magyarra fordítani a szóvicceket, álljon itt néhány eredeti nyelven - a teljesség igénye nélkül:

Follow me, if you guys need some COQ INU
My COQ is pumping hard today
You get to grab my COQ NFT
I'll not regret touching COQ before it explodes

A COQ INU token decentralizált váltókon és a centralizált kriptótőzsdék közül a Bybit-en elérhető.

🎁
Vásárolj COQ INU tokent a Bybiten erre a linkre kattintva, és megjutalmazunk akár 5000 USD értékű első befizetési bónusszal

A projekt ötletgazdái összesen 69,420 billió tokent bocsátottak ki, utalva a 69 és 420 mémekre, illetve Elon Musk híres tweetjére. Nünansznyi részlet, de még az okosszerződést is sikerült olyan címen közzétenni, hogy az szintén 0x420-szal kezdődjön.

A $COQ saját magát egy közösségi projektként állítja be konkrét csapat és tervek nélkül, külön kitérve arra, hogy az egész csak egy vicc, és senkit se a meggazdagodás vezéreljen amikor COQ INU-ba fektet.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még