Cathie Wood: Gensler személyes karrierje áll a bitcoin ETF útjában?

Cathie Wood: Gensler személyes karrierje áll a bitcoin ETF útjában?
Cathie Wood (Ark Invest) élő adásban - kép: CNBC

Gary Gensler személyes politikai karrierje áll a spot bitcoin ETF-ek elfogadásának útjában - spekulálja Cathie Wood, az ARK Invest befektetője. Annak fényében, hogy mennyire jártas az SEC elnöke a bitcoin és blokklánc technológiák kapcsán, nehéz logikus érveket állítani egy spot ETF útjába - mondta Cathie Wood mai CNBC interjújában.

"Ez egy decentralizált, átlátszó hálózat. Követni tudsz minden tevékenységet, így nagyon valószínűtlen bármilyen manipuláció" - mondja Cathie, majd hozzáteszi, Gary Gensler pontosan tudta ezt, hiszen SEC elnöksége előtt az MIT-n blokklánc-technológiákat tanított.

Wood a megjegyzésében arra utal, hogy az SEC-elnök megnyilvánulásaiban korábban számtalan alkalommal a piaci manipulációt, mint esetleges veszélyfaktort rótta fel akadályként. Ezután a riporter rákérdezett, mi lehet az oka az SEC folytatólagos ETF elutasításainak.

Cathie Wood itt előhozakodott azokkal a pletykákkal, miszerint Gensler karrierjét államkincstárnokként szeretné folytatni.

"És mi az államkincstár feladata? ... A dollárra fókuszálni" - tette hozzá.
🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi