Bybit referral kód 2024 - Kedvezmény magyar regisztrálóknak

Bybit referral kód 2024 - Kedvezmény magyar regisztrálóknak

A Bybit kriptótőzsde egyike a legnagyobb kereskedési volument lebonyolító kriptótőzsdéknek, mely napi 15 milliárd dolláros derivatíva kereskedési forgalma mellett számos egyéb pénzügyi terméket is biztosít. A Bybiten lehetőség van az egyszerű bitcoin vásárlás mellett spot termékek adásvételére, perpetual és opciós kereskedésre is. A parlagon álló kriptóidat emellett néhány százalékos éves hozamért cserébe le is kötheted a platformon. Emellett a Bybit-en Mastercard bankkártya is igényelhető.

Mi a Bybit referral code?

Az aktuális, kedvezményekre jogosító referral code: WEBHAROM

A regisztrációhoz szükséges ajánlókódot az alábbi mezőbe kell írni:

Bybit regisztráció ajánló kóddal
Bybit regisztráció ajánló kóddal

Milyen kedvezményeket kapsz?

A Webhárom a Bybit partnereként az alábbi kedvezményeket nyújtja friss regisztrálóknak:

  • Legfeljebb 5000 dollár értékű kereskedési jutalom. A kapott jutalom a regisztrációtól számított 30 napon belüli befizetések mértékétől és a kereskedési volumentől függ. Azaz több befizetéssel és több kereskedéssel nagyobb értékű jutalom érhető el. A konkrét összegeket belépés után a My Rewards menüben találod.
  • A WEBHAROM kóddal regisztráció után ingyenesen igényelhető a Bybit bankkártya, melynél 5 EUR ingyenesen elkölthető bónuszt is jóváír a kriptóváltó.
  • A Bybit VIP program keretében magasabb kereskedési volumennél sávosan csökkenthető a kereskedés díja.
  • Regisztráció után az első derivatív kereskedésedet amennyiben negatív eredménnyel zárod, a veszteséget a Bybit részben vagy egészben fedezi.
  • A derivatív kereskedéshez 14 napon belül felhasználható 25 USDT értékű kupont kapsz, mely a tranzakciós díjak lenullázására fordítható.

A kereskedés díjai

A kereskedési díjak olyan tranzakciós költségek, amelyek a kriptótőzsdén megbízások leadásakor vonódnak le. A tranzakciós díjak függenek a tranzakció összegétől, és időnként változhatnak. A WEBHAROM ajánló kóddal az általános 0,1%-os spot megbízási költség magasabb volumen esetén tovább csökkenthető. Derivatívák esetében a kezdeti, kedvezmények nélküli kereskedési díj 0,01% mikor az ajánlati könyvbe új ajánlat kerül, valamint 0,06%, amennyiben az ajánlati könyben lévő ajánlatot a beküldött új tranzakció azonnal teljesíti.

A VIP kedvezményekkel elérhető díjak friss listája - forrás: bybit.com
A VIP kedvezményekkel elérhető díjak friss listája - forrás: bybit.com

Mit kell tenned regisztráció után?

Regisztráció után érdemes elvégezni az elsőszintű és a második szintű ellenőrzést.

Az első szinten személyi igazolványra és mobiltelefonra lesz szükség arcképes azonosítás miatt. A második szinten pedig lakcím ellenőrzésre. Ez arra szolgál, hogy a Bybit megfeleljen a pénzmosás megakadályozásával kapcsolatos nemzetközi jogszabályoknak. Az adatok megadása után lehetőséged lesz akár napi 2 millió dollár értékű pénzkivétre is.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még