Bitconned filmajánló

Bitconned filmajánló
A Bitconned a Netflix kínálatában nézhető meg.

Lassan Dunát lehet rekeszteni a kriptós filmekkel. Az új Bitconned mozi viszont megragadja a lehetőséget, hogy kilógjon az unalmas és sekélyes tömegfilmek sorából. Összefoglaló a kriptóvilág legtrendibb új mozijáról.

A Bitconned egy egész estés mozi, mely a Centra Tech cég 2017-es kriptó csalássorozatát dolgozza fel. Néhány huszonéves srác Miamiból a drogok és a bűnözés világából felnőve elhatározzák, hogy egzotikus autókkal fognak kereskedni. A szülők beszállnak a bizniszbe, majd hamar kiderül, hogy a cég hatalmas adósságot halmozott fel, valaki pedig titokban elherdálta a profitot. Mikor odáig fajul a dolog, hogy szétszakadna a társaság, hirtelen megjelenik az egyik srác, aki egy új, izgalmas kriptó bizniszről kezd beszélni.

A három fiatal, Ray Trapani, Robert Farkas és Sohrab Sharma elhatározzák, hogy létrehoznak egy fiktív céget, és előrukkolnak egy trendi ICO-val (Initial Coin Offering) annak reményében, hogy finanszírozni tudják fényűző életüket.

A tőkegyűjtés kasszasiker lesz, miután egy kriptó influencer áldását adja a projektre, egy héten belül elérik a mágikus egymillió dollárt. A könnyen jött pénzből a főszereplők könnyűzenei sztárokkal kezdik promózni az üzletet, majd kibérelnek egy valós irodát, és leszerződtetnek valós programozókat a projekt megvalósítására. Miközben hazugságokkal 15 millió dollárt sikerül kicsalniuk egy külföldi befektetőcsoporttól, a csapat aktívan fejleszti a szoftvert ami egyszer véletlenül tényleg befuthat. Utoléri-e őket a végzet, vagy sikerül megúszniuk szárazon?

A film valós történet alapján készült, és a történet valós szereplői közül többen önmagukat alakítják. A Bitconned a Netflix kínálatában nézhető meg.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még