A Microstrategy is betárazott az ünnepek alatt

A Microstrategy is betárazott az ünnepek alatt
Michael Saylor - kép: michael.com

A Microstaregy újabb 14620 BTC-t vásárolt az ünnepek alatt - jelentette be Michael Saylor a mai napon. A vásárlás több mint 600 millió dollárba került.

A Microstrategy pár éve még egy szoftverfejlesztéssel és üzleti tanácsadással foglalkozó kkv volt, mely Saylor vezetése alatt irányt váltott, és az első olyan vállalatként lett ismert, aki vagyonának szinte teljes egészét bitcoinban tartja.

A vállalat először 2020 nyarán kezdett bitcoin vásárlásba, amikor is 250 millió dollárnyi vagyont mozgattak a legismertebb blokkláncra. A befektetők hamar rájöttek, hogy a tőzsdéken kereskedhető cégen keresztül bitcoin kitettséget szerezhetnek anélkül, hogy a kriptovaluta vásárlás adózási problémáival és tárolási kockázataival foglalkozniuk kellene.

A Microstrategy összes bitcoin állománya ezzel 189150 BTC-re nőtt, ami több mint 8 milliárd dollárnak felel meg.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi