65 országban vezethet be BTC fizetést a Strike app

65 országban vezethet be BTC fizetést a Strike app
A Magyarországon még nem elérhető Strike alkalmazás - ez a jövőben változhat (forrás: strike.com)

65 országban vezethet be bitcoin fizetést a Strike, miután szerződéses partnerséget kötött a checkout.com globális fizetési szolgáltatóval.

A Strikeot készítő Zap Solutions Inc. egy el salvadori székhelyű fintech vállalkozás a kriptós körökben jól ismert Jack Mallers irányítása alatt. Jack még korábban, a 2021-es Bitcoin Konferencián emlékezetes előadást tartott, ahol arról szónokolt, hogy a hagyományos bankkártyás fizetésnek hamarosan leáldozott, hiszen mindegyik ultra bonyolult és drága.

Ezért célja, hogy globálisan bevezessen egy Bitcoin Lightning-alapú fizetési megoldást, ahol a tranzakciók azonnal megtörténnek, és nincsenek lehúzások a kártyatársaságok által.

Ez a fizetési rendszer a Strike alkalmazás, amit a tegnap bejelentett partnerséggel ténylegesen sikerülhet világszintre skálázni.

Jack Mallers egyike azoknak, akiknek nagy szerepe lehet a jövőben a bitcoin hétköznapi használatra való kiterjesztésében.

🎁
Regisztrálj a ByBit kriptótőzsdén és zsebeld be a $10-$5000 értékű bónuszokat. Promóciós link:
https://partner.bybit.com/b/webharom
Ajánljuk még
Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Trump fejlövése indíthatja el a bitcoin bikapiacot?

Miután Donald Trump korábbi amerikai elnök és elnökjelölt könnyebb sérüléseket szenvedett a pennsylvaniai kampánybeszéde alatti merényletben, sokak úgy vélik, kőbe vésődött az ex-elnök újraválasztása. Trumpot egy nyilvános rendezvényen tetőre kúszó merénylő próbálta sikertelenül kiiktatni - a lövések végül Trump fülét találták el, így heteken belül gyógyuló sérüléseket okozva a korábbi